Popust od 20 % na sve Eucerin® preparate za zaštitu od sunca
Leto je konačno tu i vi ste spremni da što je više moguće vremena provedete na plaži, u šetnji ili sportskim aktivnostima. Uživajte, ali ne zaboravite da tokom boravka na suncu adekvatno zaštitite svoju kožu da bi kraj leta dočekala zdrava i lepa

Preparati iz unapređene Eucerin® linije za zaštitu od sunca pružaju pouzdanu i efikasnu zaštitu ne samo od UV zračenja, već i biološku zaštitu od potencijalnih oštećenja DNK kože izazvanih sunčevim zdračenjem. Pored toga, zahvaljujući formulacijama obogaćenim ciljano odabranim aktivnim sastojcima, ovi preparati obezbediće vašoj koži i adekvatnu negu. Zato svoj izbor napravite prema vašoj meri, to jest individualnim potrebama vaše kože, sledeći naš mali vodič .

•    Ukoliko želite da preparat za zaštitu kože lica istovremeno pruža i zaštitu od fotostarenja, umanjuje postojeće znakove starenja i hidrira kožu, pravi izbor je Eucerin®Antiage Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50. Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+, pored svega toga, trenutno će korigovati vaš ten tako da deluje ujednačeno i prirodno tonirano.

• Masnom tipu kože, kao i svima onima koji se intezivno bave sportom i provode mnogo vremena aktivni napolju, za zaštitu kože tela odgovaraće Eucerin® Transparentni sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 ili 50, koji se veoma brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Za lice, takođe birajte preparat koji ima laganu teksturu i sadrži sebum regulatornu tehnologiju poput Eucerin®gel-krema za zaštitu masne kože lica od sunca SPF 30 ili 50.

• Osetljivu kožu tela, uključujući i atopičnu, zaštitiće i umiriti Eucerin® Izrazito lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 ili 50+. Zahvaljujući laganoj teksturi ovaj preparat ne ostavlja neželjene tragove na koži, a kožu čini baršunastom i mekom. Dodatno, ovaj preparat sadrži formulu za zaštitu od mrlja na odeći koja smanjuje njihov intenzitet nakon pranja, ali ne umanjuje pouzdanost zaštite od sunca.

• Ukoliko je vaša koža sklona alergijama na sunce pravi izbor je Eucerin®Krem-gel za zaštitu od sunca i od alergija SPF 25 ili SPF 50 , koji, pored Likokalkona A koji sadrže svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca, sadrži AGR kompleks takođe moćni antioksidans koji jača odbrambenu sposobnost kože. Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka, koža će popuniti rezerve anioksidanasa i ojačati svoju otpornost prema izazivačima alergija na sunce.

• Ne zaboravite da kao i zaštita od sunca, jednako važna i nega nakon izlaganja sunčevom zračenju. Eucerin® Krem-gel posle sunčanja posebno je dizajniran da regeneriše kožu koja je pod stresom usled izlaganja suncu. Ovaj preparat umiruje, rahlađuje i hidrira kožu, pa se preporučuje i osobama čija koža nije sklona alergijama na sunce.

• Posebnu pažnju posvetite izboru preparata za zaštitu dečje kože, jer dečja koža je tanja, osetljivija i nema dovoljno izgrađene odbrambene mehanizme. Eucerin® preparati za zaštitu od sunca za decu pored toga što obezbeđuju pouzdanu UV zaštitu i bilošku zaštitu kože, sadrže vitamin E, koji jača odbrambene mehanizme kože, i dekspantenol, koji umiruje izazetno osetljivu kožu beba. Bez parabena, boja i parfema i vodootporni, klinički dokazano ovi preparati odgovaraju čak i deci sa atopijskim dermatitisom.

Izaberite Eucerin®Losion za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ , Eucerin®Losion za zaštitu osetljive dečje kože od sunca sa mikropigmentima SPF 30 , Eucerin®Sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ ili novo džepno pakovanje Eucerin® Fluida za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF50+. Eucerin®Losion za zaštitu od sunca za decu SPF 50+ i Eucerin®Sprej za zaštitu od sunca za decu SPF 50+, sadrže formulu za zaštitu od mrlja, koja će umanjiti i ovu roditeljsku brigu.