Novo od Fa Maksimalne performanse na najprirodniji način
Nova linija sadrži Fa Natural & Power dezodoranas koji obezbeđuje efikasnu deo zaštitu do 48 sati sa prirodnim ekstraktom bambusa i pruža fantastičan osećaj suve kože bez zatvaranja osetljivih pora pazuha. Vlakna bambusa sadrže celulozu, lignin i silicijum – sastojke koji u kombinaciji deluju kao jak prirodni apsorbujući kompleks. Suva bambusova vlakna apsorbuju čak 230 odsto vode.

Dostupna u vidu deospreja, nova Fa Naturel & Power linija ima prijatan svež miris belog grožđa i čini da koža diše, istovremeno pružajući pouzdanu deo zaštitu do 48 sati.

Takođe, nova linija dostupna je i u segmentu za kupanje i pranje ruku, koja uključuje gel za tuširanje i čvrsti sapun. Natural & Care linija je obogaćena mlekom jojobe, bademovim uljem i proteinima mleka, te smiruje i štiti kožu od isušivanja.  

Poreklom iz pustinja Kalifornije, Arizone i Meksika, mleko dobijeno iz biljke jojobe pomaže da se obnovi nivo vlažnosti, a koža zaštiti i učini glatkom, dok je formula Fa Natural & Care linije 100 odsto bez parabena.

Nova Fa Natural linija za negu tela od Henkela pruža maksimalne performanse na najprirodniji način – za dame koje žele da izgledaju i da se osećaju prirodno lepo.