Najbolje iz prirode u novim Nature Box proizvodima
Potpuno prirodan, nov kozmetički brend, Nature Box, čija bogata linija proizvoda za negu kose i kože sadrži najbolje iz prirode predstavljen je domaćoj javnosti. Glavna odlika novog brenda su 100 odsto hladno ceđena veganska ulja avokada, kajsije, kokosa, badema i makadamije, a njihova upotreba predstavlja spoj efikasne nege i dobrog osećaja, spolja i iznutra. Posebnost nove Nature Box kozmetičke linije je odsustvo silikona, veštačkih boja, sulfata, kao i parabena. Među brojnim zvanicama, svečanom predstavljanju novih Nature Box proizvoda, prisustvovale su i dame prepoznatljive po prirodnoj lepoti i urbanom stilu života, glumice Tamara Dragičević, Bojana Ordinačev i Marina Ćosić, manekenka Sofija Milošević, kao i modne blogerke Anastasija Grujić i Dunja Jovanić, a svi prisutni imali su priliku da po prvi put isprobaju nove, prirodne proizvode svih pet linija brenda Nature Box.

Nature Box sastoji se od pet linija proizvoda za negu kose i kože, sa hladno ceđenim uljima avokada, kokosa, kajsije, badema i makadamije, koja nisu rafinirana ni prerađena, te su svi njihovi dragoceni vitamini, antioksidanti i zdrave masne kiseline sačuvani. Hladno ceđena ulja u Nature Box proizvodima štite kožu od isušivanja, neguju i čine kožu i kosu zdravom i neverovatno mekom na dodir.

Avokado, jedan je od glavnih sastojaka zelenog Nature Box Avokado gela za tuširanje, zatim losiona za telo, kao i šampona i regeneratora. Sa 100 odsto hladno ceđenim uljem avokada, ova linija pruža efekat obnovljene kose i nahranjene kože. Nature Box Badem linija zasijala je u ružičastom pakovanju, a preporučuje se za bujnu kosu i negu osetljive kože. Kada je reč o hidriranoj koži i kosi, za nju je zadužena Nature Box Kokos linija sa 100 odsto hladno ceđenim uljem kokosa, koja u svojoj liniji sadrži šampon i regenerator, te gel za tuširanje i losion za telo. U paleti proizvoda našla se i linija na bazi makadamije. Sa 100 odsto hladno ceđenim uljem makadamije, koje sadrži dragocene vitamine i antioksidanse, gel za tuširanje i losion za telo Nature Box Makadamija daju osećaj meke i lepe kože. Sa druge strane, linija Nature Box Kajsija predviđena je za sjajnu, svilenkastu i meku kosu, te glatku kožu, savršenu na dodir.

Šamponi i regeneratori dostupni su po ceni od 559,99 RSD, gelovi za tuširanje po 479,99 RSD dok su losioni za telo 649,99 RSD. Verujući u novu generaciju devojaka i žena, koje koriste samo prirodne sastojke i proizvode, Nature Box je okupio #BeautyPositivity pleme. Biti pozitivan i činiti pozitivne stvari sebi, a i drugima nit je vodilja ovog novog brenda. Baš zato, pri izradi svakog proizvoda, Nature Box brine o životnoj sredini, podržava lokalne poljoprivrednike u Indiji i Nigeriji i proizvođače određenih sastojaka koji se koriste u izradi Nature Box proizvoda.