BLISTAV I UJEDNAČEN TEN I NAKON LETA!
Preparati iz Eucerin® Even Brighter linije umanjuju hiperpigmentacije, sprečavaju nastanak novih fleka i istovremeno neguju kožu. U bolje snabdevenim  apotekama sada ih možete pronaći po specijalnim uslovima kupovine! Ujednačen ten uvek je bio vema važan faktor lepote žene, a u savremeno doba, zahvaljujući standardima koje nameću napredak tehnologije i „trikovi“ poput fotošopa i filtera, postao je možda i najvažniji. Istovremeno, posebno u periodu nakon letnjih odmora kada je njihova koža intezivnije izložena dejstvu sunca, mnogo žena susreće se sa pojavom tamnih mrlja na koži, a čak i kada su svesne nametnutih i nedostižnih ideala, to znatno utiče na njihovo samopouzdanje i zadovoljstvo izgledom.

U potrazi za efikasnim rešenjem ovog problema njihov partner je Eucerin® Even Brighter linija.

Hiperpigmentacije, poznato je, “prate” faze hormonskih promena, trudnoću ili menopauzu, a pojavljuju se i nakon dugogodišnjeg korišćenja kontraceptivnih pilula. Otuda nisu retke i u mlađim godinama. Često su uzrokovane i laserskom terapijom i epilacijom.

Najčešći tip hiperpigmentacija su fleke od sunca, koje nastaju zbog prekomernog  izlaganja UV zracima, to jest prekomerne proizvodnje melanina. Melanin, pigment kože koji je odgovoran za njenu boju, kao prirodan UV filter odgovoran je i za zaštitu kože od neželjenih efekata UV zraka. Kada koža proizvodi prekomernu količinu melanina, pojavljuju se braon mrlje i fleke različitih veličina i oblika i to upravo na onim delovima kože koji su najizloženiji, kao što su lice, šake, dekolte i gornji deo podlaktice.

Pouzdanost Eucerin® Even Brighter preparata u ublažavanju hiperpigmentacija, zasnovana je na B-Rezorcinolu, aktivnom sastojku koji deluje u korenu nastanka problema tako što sprečava pretvaranje amino kiseline tirozin u melanin. B-Rezorcinol ne zaustavlja prirodnu aktivnost kože, to jest proizvodnju melanina, već samo vraća tu aktivnost na normalan nivo.

Kreme iz Eucerin® Even Brighter linije namenjene su svim tipovima kože, a pored ublažavanja hiperpigmentacija, pružaju neophodnu negu i prevenciju starenja. Linija obuhvata dnevnu i noćnu kremu, kao i korektor za fleke. Visoka UVA/UVB zaštita SPF 30 dnevne kreme pruža i dodatnu zaštitu od sunca i sprečava nastanak novih fleka. Praktičan korektor efikasno rešava problem fleka od sunca i staračkih fleka, zahvaljujući specijalno dizajniranom aplikatoru koji omogućava ciljano nanošenje. Sve preparate iz Eucerin® Even Brighter linije sada možete nabaviti po ceni umanjenoj za 30%.

Uz redovnu upotrebu Eucerin® Even Brighter preparata blistav i ujednačen ten, ideal lepote kome težimo, je dostižan. Ali, ne zaboravite da je veoma važno da kreme sa visokim zaštitnim faktorom koristite tokom cele godine, uz dodatan oprez leti kada je neophodno da, uz to, i ograničite vreme koje provodite na suncu, nosite zaštitnu odeću, šešire i naočare.