Za dane vikenda 19. i 20. juna, ispred u shopping centru Promenada u Novom Sadu  održaće se Lady Weekend – Sajam za žene zajedno sa Baby festom- Sajmom za mame, bebe i trudnice. Radno vreme sajma je od 10,00 do 20,00 časova. Dame, ali i svi posetioci imaće priliku da uživaju u bogatom edukativno – zabavnom programu. Celokupno dešavanje posvećeno je prvenstveno lepšem polu. Dame će imati mogućnost da se upoznaju sa novim trendovima u svetu mode/šminke, da saznaju zašto je dobro vežbati, otkriju neke nove kulinarske recepte koji pružaju užitak a ne doprinose pojavi viška kilograma. Oko 25 izlagača će na štandovima predstaviti svoje proizvode za dame.

Počevši od preparata i stvari za ulepšavanje – kozmetika, nakit, hrana, napici do knjiga, filmova, časopisa koji damama omogućavaju beg od realnosti i trenutke uživanja. Neki od učesnika na sajmu su priredili kreativne radionice u kojima će pripadnice lepšeg pola moći da učestvuju, a najbolje će osvojiti vredne nagrade.

Uporedo sa edukativnim programom odvijaće se i zabavni program. Posetioci će tokom dva dana sajma imati priliku da uživaju u nastupima različitih animatorskih grupa, zabave se uz omiljene likove i probaju face painting.

Odličnu zabavu, druženje i iznenađenja garantuju organizatori sa partnerom shopping centrom Promenada“