Giorgio Armani predstavlja miris Sì EAU DE PARFUM INTENSE, još intenzivniju i sofisticiraniju interpretaciju klasičnog ženskog mirisa koji predstavlja samopouzdanje i energiju. Emancipovana i slobodna, žena koja nosi Sì usuđuje se da prihvati svoju najintenzivniju stranu. Predstavljen 2013., Sì je kultni ženski miris marke Giorgio Armani, istovremeno senzualan i zavodljiv. Stapajući nezavisnost duha, sofisticiranost i vedrinu, miris Sì slavi hrabrost žena, podstičući ih da pišu sopstvena pravila i žive život punim plućima. Miris Sì EAU DE PARFUM INTENSE predstavlja Cate Blanchett, glumica i dobitnica Oskara. U novoj kampanji za novine fotografa Toma Munroa, ona dočarava bezvremenost i modernost. SMEO MIRIS - Miris Sì EAU DE PARFUM INTENSE je orijentalan voćni chypre miris koji Giorgio Armani ženi daje samopouzdanje da istraži svoju najintenzivniju stranu. Kreirala ga je parfimer Julie Massé (MANE) koja je kreirala sve Sì mirise.

Sì EAU DE PARFUM INTENSE ovaj miris odvodi u privlačan novi smer. Gornja primamljiva nota mirisa je nektar crne ribizle dobijen iz jezgra voća, po čemu su poznati mirisi iz porodice Sì. U srcu mirisa su ruža Isparta ubrana u Isparti, regiji Turske poznatoj kao „grad ruža“ i baršunasti pelin. Ove dve note zajedno stvaraju snažan i intenzivan efekat. U osnovnim notama su pačuli i benzoinska smola, od kojih obe pružaju osećaj obavijenosti mirisom.

Vanila u mirisu Sì EAU DE PARFUM INTENSE dolazi iz zaštićenog područja Loky Manambato na Madagaskaru, a nabavljamo je u saradnji sa lokalnom neprofitnom organizacijom, što je samo jedna od mnogih inicijativa brenda Giorgio Armani kojom doprinosimo društvenoj odgovornosti u sklopu programa „Solidarna nabavka”. Cilj ovog programa je osiguranje etičkog načina nabavke ključnih sastojaka i doprinos ekonomskom razvoju lokalnih poljoprivrednih zajednica, što je u skladu sa načelima obraćanja pažnje na detalje, biranja prirodnih materijala i poštovanja prirode brenda Giorgio Armani.

KULTNI DIZAJN, NOVI INTENZITET

SÌ EAU DE PARFUM INTENSE predstavljen je u kultnoj i prepoznatljivoj bočici Sì. Ona je strukturisana, a jednostavna, jer sa lakoćom privlači pogled na svoje obline i organski čep.

Bočica je spolja lakirana, što rezultuje prozirnim izgledom. Crni lak na bazi bočice spolja prozirno staklo prožima nežnim zavodničkim efektom, slaveći elegantnu intenzivnost tog mirisa. Sjajni crni čep u obliku kamena prepoznatljiv je deo mirisa iz kolekcije Sì, kao i elegantni zlatni prstenovi oko vrata i baze bočice koji pružaju glamurozan izgled.

KOLEKCIJA Sì

Nakon predstavljanja mirisa Sì EAU DE PARFUM INTENSE, kolekcija mirisa Sì sada obuhvata pet istaknutih mirisa koji prenose različite aspekte Sì vizije ženstvenosti:

Sì EAU DE PARFUM
Sì EAU DE PARFUM FIORI
Sì EAU DE PARFUM INTENSE    
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE