ÉNERGIE DE VIE - Lancôme
Nezaustavljiva generacija - Povezana, informisana, i angažovana, Generacija Y je puna paradoksa u svetu koji se konstantno menja. To je generacija koja živi u gradu, ali želi da se vrati prirodi. Koja provodi vreme fokusirana na ekrane ali se ipak zalaže za digitalno diskonektovanje. Koja preuzima jedan projekat za drugim a ipak sanja da pobegne od svega toga. S obzirom da je konstantno preopterećena, Generacija Y pati od fenomena urbanog umora, novog tipa iscrpljenosti koji nije jednostavno prouzrokovan nedostatkom sna, već, globalno posmatrano, opštim zamorom.

Kao posledica toga, znakovi umora, kao što su gubitak vlage, crvenilo i koža bez sjaja bi u budućnosti mogli da postanu prvi znakovi starenja. Da se ovo ne bi desilo, 2016. godine Lancôme je kreirao ÉNERGIE DE VIE liniju koja hidrira kožu i ima antioksidantno dejstvo.

2017. godine, Lancôme je otišao korak dalje, fokusirajući se na individualni pristup lepoti i odgovorniji proizvodni proces. Obogaćen originalnim kreacijama, piling maskom i gelom za predeo oko očiju, asortiman je bogatiji za dva nova proizvoda uz koje ćete reći ‘Au-revoir umoru, bonjour sjaju’. Lancôme je takođe odlučio da unapredi proizvode iz ÉNERGIE DE VIE asortimana i integriše aktivne sastojke biljnog porekla.

PILING MASKA, trenutan osećaj čistoće na koži

Želite da revitalizujete umornu kožu nakon vežbanja? Upravo ovo je cilj piling maske sa formulom koja prvo hidrira, a zatim vrši piling kože. U skladu sa ponudom Liquid Care™ asortimana, puna je hidrirajućih sastojaka i, kada se koristi dva puta nedeljno, pruža osvežen i sjajan izgled kože.

Talas osveženja: Pravo tehnološko dostignuće, piling maska hrani i pruža osveženje umornoj koži. Pruža potrebnu hidrataciju koži i priprema je za nežan piling i intenzivno čišćenje.
93%   žena primetilo je da im koža izgleda svežije posle samo jedne upotrebe.

Intenzivno čišćenje: Obogaćena ekstraktima kore limuna i jojobe, kao i glicerolom biljnog porekla, maska vrši nežan piling kože. Jednom isprana, koža je čista i odmorna. Rezultati su ubedljivi: nakon četiri nedelje, koža je mekša (93%)1, svetlija (90%)1, i izgleda zdravo (92%)1.

GEL ZA PREDEO OKO OČIJU, najbolji saveznik

Imali ste dugu noć? Zahvaljujući njegovim svojstvima koja obezbeđuju energiju i osvežavajućoj formuli, gel za područje oko očiju umanjuje znakove nedostatka sna. Rezultat su osvežene konture oka za 73%2 žena odmah nakon nanošenja, dok su tamni kolutovi ispod oka i nadutost smanjeni posle 4 nedelje upotrebe.

Instant svežina: Njegova osvežavajuća  formula u rol-on pakovanju hladi kožu za 2,8 stepena  2,5 minuta nakon nanošenja.3 Osvežene, konture očiju izgledaju revitalizovano i odmorno, a koža je hidrirana tokom celog dana, od buđenja do odlaska u krevet. Gel za područje oko očiju umiruje i osvetljava konturu oka, ostavljajući kožu mekom i hidriranom, za prirodan i zdrav sjaj.

Must-have proizvod, TEČNI SERUM ZA LICE

Lancôme sada nudi serum sa nešto drugačijom formulom. Rezultati? Koža izgleda blistavo, zdravo, glatko, i hidrirano. 61%4 žena primećuje da je njihov ten ujednačen, a da su znakovi  gubitka vlage ublaženi, i to nakon samo jedne jutarnje primene seruma.

Svež kao losion
+
Koncentrovan poput Lancôme seruma
+
Hidratantan kao krema
=
neverovatna formula EDV seruma

U srcu linije, priroda

Sa ÉNERGIE DE VIE, Lancôme poboljšava aktivne sastojke prirodnog porekla. Sve formule koje se koriste u ovoj liniji su protkane sastojcima biljnog porekla. Kombinovanjem moći francuskog matičnjaka poznatog po umirujućim svojstvima, sa antioksidantnim efektima brusnice, i ginsenga, dobro poznatog po svom dejstvu obnavljanja energije, ÉNERGIE DE VIE formule direktno deluju na štetne efekte urbanog umora na koži, dajući joj odmoran i blistav izgled.

Partnerstvo podržano solidarnošću

Kao kultni sastojak, prirodni francuski matičnjak se nalazi u srži svih formula ÉNERGIE DE VIE linije. Lancôme je izabrao da razvije dugotrajno i ekološko partnerstvo sa grupom francuskih proizvođača, čime se garantuju fer cena i fer količine.

Tejlor Hil (Taylor Hill) i Lili Kolins (Lily Collins) kao ambasadorke linije

Spontane, prirodne, pune energije ... Lili Kolins i Tejlor Hill predstavljaju svežinu i vitalnost ÉNERGIE DE VIE linije pred kamerama fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta. Njihov moto? "Prirodno nezaustavljiva".