Dvostruko čistija i negovanija koža uz Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid
Pored temeljnog čišćenja, Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid obezbediće vašoj koži optimalnu hidrataciju i negu. Potražite u apotekama specijalno pakovanje - dva preparata po ceni jednog! Skidanje šminke i čišćenje kože oduzima dosta vremena i nije tajna da ga mnoge od nas, povremeno, nakon izlaska, kada smo umorne ili žurimo, izostavlja iz dnevne rutine nege. S obzirom da znamo koliko je jutarnje i večernje čišćenje važno za zdravlje i lepotu kože, poznat nam je i osećaj krivice koji dolazi nakon što tu rutinu propustimo.

Na sreću, rešenje ovih problema postoji. Upotrebom Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida zamenićete tri preparata - mleko za čišćenje, tonik i sredstvo za skidanje šminke oko očiju - a vaša koža će biti čista, hidrirana i primetno mekša i elastična. Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid temeljno će ukloniti sve nečistoće i šminku i istovremeno optimalno hidrirati i pripremiti vašu kožu da upije aktivne sastojke iz preparata za negu.

Temeljno čišćenje koje pruža vašoj koži, Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid duguje jednom od osnovnih sastojaka svoje formulacije - APG kompleksu, balgom kompleksu alkilpoliglukozida, koji omogućava nežno i efikasno uklanjanje nečistoća sa lica. Istovremeno, prijatnost tokom upotrebe ovog preparata zagarantovana je prilagođenošću njegove pH vrednosti suznoj tečnosti, što znači da ne dovodi do peckanja i iritacija u ovoj regiji.

Mekoća, elastičnost i hidriranost kože koju pruža Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid, postižu se zahvaljujući činjenici da sadrži hijaluronsku kiselinu, supstancu koja ima sposobnosti da održava optimalnu vlažnost u koži vezujući vodu. Dodatno, za optimalnu hidrataciju kože, zadužen je gliko-glicerol, aktivni sastojak koji dokazano stimuliše hidrataciju kože.
 
Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid koristite uveče, kako biste uklonili nečistoće koje su se nakupile tokom dana i pripremili kožu za negu koja sledi, i ujutro, kako bi se uklonili svi produkti koji nastaju tokom noći kada je naša koža, dok mi spavamo, vrlo aktivna.

Iskoristite priliku da, po posebnim uslovima kupovine, obnovite svoje zalihe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida od 200 ml. Potražite u apotekama specijalno 1+1 gratis pakovanje!

INFO PLUS: Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid testiran je na osetljivoj koži i prikladan za sve tipove kože. Bezbednost ovog preparata za korisnike kontaktnih sočiva klinički je dokazana