Welcome to ECOHOUSE
Kompanija Ecohouse se bavi projektovanjem objekata visokogradnje i izvođenjem radova na istim. Od skoro njihova glavna aktivnost je projektovanje i izgradnja svih tipova kuća najmodernijom tehnologijom i sa najsavremenijim materijalima, pri čemu stavljaju akcenat na EKOLOŠKU gradnju. U suštini mogu da naprave bilo kakav oblik kuće, ali imajte na umu da postoje pravila i ograničenja za takve konstrukcije kako bi pre svega bile sigurne. Konstrukcija kuće je ista i kod modernih i kod klasičnih kuća, cena je približno ista. Jedino o čemu se voditi račun je  čvrstoća, stabilnost i sigurnost objekta od zemljotresa i sličnih nepogoda. Takođe i urbanistički plan mora da dozvoli izgradnju takve kuće.

Prednosti ekološke kuće - Ecohouse:

Ekologija i energetska efikasnost - Inženjeri ECOHOUSE-a poseduju licencu za energetsku efikasnost što obuhvata i instalaciju solarnih panela i termalnog grejanja. U kombinaciji sa našim načinom gradnje, karakteristikama našeg zida i najsavremenijim organskim izolacionim materijalima ostvarujemo neverovatne finansijske uštede naših klijenata i što je još važnije čuvamo pre svega naše zdravlje i planetu.

Kvalitet - Naše EKOLOŠKE kuće zadovoljavaju najviše kriterijume što se tiče udobnosti i bezbednosti. Naši materijali su precizno ispitani i odabrani kako bi ispunili zahtevane standarde za izgradnju.

Sigurnost - Kao što smo ranije pomenuli sigurnost je najvažnija u našem poslu i zbog toga su naše EKO kuće pre svega precizno projektovane i u celosti ručno izrađene. Ceo proces izgradnje se odvija pod stalnim nadzorom našeg arhitekte, tako da ni najmanji propust nije moguć.

Materijali - Ako izuzmeno električne i vodovodne instalacije koje su složićete se neophodne, naše EKO kuće su u celosti napravljene od organskih, odnosno razgradivih materijala.

Site : www.ecohouse.rs