Prestižnu nagradu Sajma nameštaja dobila čuvena kompanija iz Ivanjice

Prestižnu nagradu Sajma nameštaja dobila čuvena kompanija iz Ivanjice

Nije lako biti najbolji kada je konkurencija oštra, kada kvalitetom treba da ideš u korak sa kvantitetom, a da pritom zadovoljiš i kupovnu moć građana. I, uz trud da držiš vodeće mesto na listi proizvođača nameštaja, uspeš i da podigneš kvalitet manifestacije kakva je Sajam nameštaja. Oni su to uspeli!

Na 56. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu, kompanija „Matis“ iz Ivanjice dobila je Sajamski ključ, priznanje koje se dodeljuje najboljima u kategoriji za višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije.

- Najveće moguće priznanje beogradskog Sajma,  kompanija „Matis“ dobija već treći put, što je još jedna potvrda kvaliteta i uspešnosti u oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja- s ponosom ističe vlasnik i generalni direktor kompanije Dragomir Lazović.

Kompanija „Matis“ je lider u zemlji i regionu u proizvodnji i distribuciji nameštaja. Zapošljava više od 1 100 radnika i ima četiri proizvodne firme za pločasti, tapacirani i nameštaj od masiva, kao i za proizvodnju dušeka.

Širom Srbije proizvodi se mogu naći u 30 maloprodajnih salona, a više od 150 veleprodajnih kupaca u zemlji i inostranstvu, četiri  predstavništva u inostranstvu i izvoz u 15 zemalja Evrope zaista čine kompaniju „Matis“ liderom u oblasti proizvodnje nameštaja.