Provokativna romantična komedija „Samo ne ti” reditelja Vila Gluka na repertoar domaćih bioskopa stiže 28. decembra. Sidni Svini i Glen Pauel glume par koji se prezire, ali su zbog jednog venčanja u Australiji primorani da glume da su zajedno…I da ljubav cveta. Bea (Sidni Svini) i Ben (Glen Pauel) izgledaju kao savršen par. Nakon prvog sastanka dogodiće se nešto što će njihovu vatrenu privlačnost pretvoriti u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na venčanju u Australiji. Dogovaraju se tokom priprema venčanja da se predstave prijateljima i porodici kao savršen par, kako bi umirili sve i izvukli korist. Da je pred nama novogodišnji romantični hit, garantuje reditelj Vil Gluk (animirani filmovi Zec Petar, Zec Petar 2, hit romantična komedija Samo drugarski i mjuzikl Eni). Gluk je na scenariju radio sa Ilanom Volpert (High School Musical serija) kojoj je ovo prvi film.

U glavnim ulogama gledaćemo zgodnog Glena Pauela (Uspon mračnog viteza, Plaćenici 3, Top Gan 2: Maverik) i odličnu Sidni Svini (serije Euforija, Sluškinjina priča, Oštri predmeti, Beli lotos, filmovi Bilo jednom u Holivudu, Voajeri, Reality) koja je nominovana za dve Emi nagrade.

Snimanje se odvijalo na različitim lokacijama u Australiji.

Da li će Sidni Svini i Glen Pauel uspeti da se ponašaju kao savršen par na velikom ekranu - saznajte u bioskopima od 28. decembra!