Nova sezona poznate HGTV serije „Takmičenje na plaži" vodi nas na popularnu destinaciju za odmor Galf Šors u Alabami. Premijerno prikazivanje šest novih epizoda počinje 10. avgusta od 22:00 sata na HGTV-u. Tri vešta tima za renoviranje kuća koje predvode mentori i eksperti za dizajn - Tanja Najak, Taj Penington iz serijala „Uredi kvart" i Alison Viktorija, zvezda serije „Vetroviti grad: Restauracije", radiće bez prestanka kako bi završila nedeljne izazove renoviranja tri primorske kuće. Međutim, ove godine postoji dodatni izazov. Ova tri imanja imaju po dve spavaće sobe i po dva kupatila, ali ona nisu identična. Jedna kuća je za 20 kvadratnih metara veća od ostalih, tako da će se timovi suočiti sa izazovom da odrede koje će imanje izabrati za renoviranje. Tanja, Taj i Alison će u periodu od šest nedelja i budžetom od svega 90,000 dolara pomagati svojim timovima da završe renoviranje soba.

Sa druge strane, stručni žiri koji čine Brajan i Sara Bimler, kao i tim lokalnih stručnjaka za nektretnine, odrediće tim koji dobija dodatna sredstva u trci za novčanu nagradu od 50.000 dolara.

Ljubitelji serije „Takmičenje na plaži" mogu posetiti sajt HGTV.com  za sve informacije, kao i profile @HGTV na društvenim mrežama Facebook, X, TikTok i Instagram koristeći #BattleOnTheBeach. Za dodatne sadržaje, zapratite instagram profile HGTV zvezda @taniyanayak, @thetypennington, @thealisonvictoria, @sarahbaeumler i @bryanbaeumler.