U 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs, održava se Vulkanov sajam knjiga! Tokom devet dana, od subote, 14. oktobra, do nedelje, 22. oktobra, TOP 30 najčitanijih naslova, kao i sve novitete iz oblasti beletristike i dečje literature, možete da nabavite po cenama sniženim 30%, dok je za verne čitaoce obezbeđen popust od 40%, 50% i 60% na odabrane naslove! U okviru specijalne sajamske ponude, pojedini naslovi su sniženi čak 70%, a za sve porudžbine na sajtu vulkani.rs dostava na teritoriji Srbije je besplatna. Na ovom svojevrsnom hepeningu dobre književnosti, ljubiteljima trilera biće dostupna svetska izdavačka senzacija Kako ubijaju dobre devojke bestseler autorke Njujork tajmsa Holi Džekson. Reč je o prvom delu facscinantne trilogije koja je prodata u milionima primeraka, a po kojoj BBC priprema televizijsku adaptaciju. Briljantno napisana saga o ubistvu prelepe maturantkinje Endi Bel i potraga za njenim pravim ubicom staje rame uz rame najboljim autorima žanra poput Donata Karizija ili Sandre Braun.

Obožavaoce ljubavnih romana oduševiće nova knjiga Džasmin Gilori – Prosidba. Svetski priznata spisateljica nam ovoga puta donosi šarmantnu priču o ženi koja srećan kraj svoje veze kreira sama. Autorka bestselera Lift zvani želja, koji beleži skoro 2,5 miliona pregleda na BookTok-u, još jednom je dokazala da je neprikosnovena kraljica savremenih ljubavnih priča.

Dirljiva oda ženskom prijateljstvu U tuđim cipelama, nova knjiga bestseler autorke koju publika u Srbiji obožava Džodžo Mojes, otkriva nam da jedan slučajni susret može potpuno promeniti živote dve žene koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko.

Vulkančić je i ovoga puta za najmlađe čitaoce pripremio izuzetan izbor knjiga. Neizostavno štivo je neodoljiva Britanika: Bebina prva encikopedija, koja poziva na igru i istraživanje sveta. Tu su i nove dogodovštine voljenog Džeronima Stiltona, u knjizi Avanture malog Džerija: Operacija Blatnjavo čudovište.

Nema sumnje da će najmlađu publiku ipak najviše obradovati promocija knjiga Konačno sve dogodovštine jednog Džonija i Vrabac Džoni poznatog glumca Nikole Đurička, koja će biti održana 17. oktobra od 11 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj.

Dan kasnije, na istom mestu od 19 sati, svoju novu knjigu Istraga o neprilagođenima predstaviće Dušan Miklja, najznačajniji srpski putopisac.

Vulkanova erupcija dobrih knjiga počinje! Pripremite spisak vaših omiljenih naslova i autora, ali imajte u vidu da su sajamske akcije na sajtu vulkani.rs podložne promeni, tačnije dopuni spiska knjiga koje su na akciji, pa ono što tražite može biti na sniženju već narednog dana.

Takođe, za one koji su rešili da maksimalno iskoriste dane Vulkanovog sajma knjiga obezbeđen je i dodatni količinski popust od 10%, koji važi za naslove koji nisu obuhvaćeni nekom drugom akcijom.