Plastic Light - GET LUCKY feat. Belgrade House Mafia
U saradnji sa Belgrade House Mafia timom ponosni smo da vam predstavimo GET LUCKY semafor party u petak, 26. jula od 23h! Pored najkvalitetnijeg svetskog house-a, pod komandom BHM DJ tima, na ulazu ćete dobiti jedan od tri bedža, sa natpisom NO NO NO, CALL ME MAYBE ili GET LUCKY - a potom je na vama da se fantastično provedete sa svojom boljom polovinom ili nađete nekog novog!

Pored standardnih pogodnosti i najpovoljnijih klupskih cena u gradu, naši partneri Smirnoff nude posebne pogodnosti za društva - FLAŠA NA FLAŠU - ko do 00.30 naruči flašu Smirnoff-a, dobija 0,5 l gratis! Podrazumeva se da sve dame koje dođu do 00.30 očekuju gratis kokteli dobrodošlice!

Belgrade House Mafia je veb portal koji se bavi promocijom house i ostalih žanrova elektronske muzike. Internacionalno popularan medu ljubiteljima elektronskog zvuka, pozicionirao se na svetskoj sceni kao jedan od vodećih sajtova tog tipa. Najbolji dokaz toga je stalna saradnja sa nekim od najvećih svetskih izdavačkih kuća elektronske muzike kao što su Armada Music, Toolroom Records, Revealed Recordings kao i mnogim drugim.

EDM uključuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Electro, Progressive, Dubstep itd. Neki od najvecih svetskih muzičkih festivala kao što su Tomorrowland, Ultra Music Festival, Electric Daisy Carnival, Sensation i mnogi drugi su bazirani isključivo na EDM-u. Kao žanr koji beogradskom noćnom životu definitivno nedostaje, BHM lansira novi projekat sa ciljem da obogati domaću elektronsku scenu i unapredi klabing u Beogradu.