Petak & subota u Plastic-u!
U petak, 21. juna od 23h @ Plastic Light - SEMAFOR PARTY. Ovoga petka, po prvi put na Plastic Light-u, pravimo vam žurku da se zaljubite! Slobodni ili u paru, dođite da se zabavimo, pronađemo ili ponosno pokažemo svoju srodnu dušu na semafor žurci! Na ulazu u klub sve goste će čekati bedževi - vaše je samo da izaberete:

Za zauzete - NO NO NO
Za one koji se nećkaju - CALL ME MAYBE
Za slobodne - GET LUCKY

Naši rezidenti Mirko&Meex biće zaduženi za vrhunske haus remikse tokom čitave noći, a promocija pića naših partnera iz Smirnoff-a se podrazumeva - ko do 00.30 naruči flašu, dobija 0,5 l gratis!
Dođite da se zaljubimo!

subota, 22. jun od 23h @ Plastic Light - MAINSTREAM PRESSURE. Subota u Plastiku. Prosto i jednostavno. Najkrcatije, najvrelije i najzabavnije veče u gradu, ovoga puta s prizvukom leta ! Ike&Prema čitavu noć vrte hitove svih žanrova, aktuelne, buduće i klasike, sve što biste voleli da čujete u klupskom aranžmanu!

Naravno, subotom u saradnji s našim partnerima iz Smirnoff-a pravimo i posebne promocije pića, o čemu ćete biti obavešteni putem naše Fejsbuk stranice - stalno vas čeka nešto novo! Rezervišite na vreme, znate da će biti gužva.

Rezervacije možete izvršiti putem broja telefona: 064 640 39 56