HONEYBUNNY SHOW & MAINSTREAM PRESSURE u Plastic-u!
U petak, 14. juna od 23h @ Plastic Light - HONEYBUNNY SHOW 

Najlepše devojke su na splavu Plastic Light! Ovoga petka je tu sve na šta ste navikli - vrhunski haus remiksi Mirka & Meex-a, promocije Smirnoff pića i, naravno, flaša na flašu - ko naruči flašu Smirnoff-a do 00.30, dobija 0,5l gratis!

 Ali to nije kraj, jer će vas u klubu čekati i naša specijalna gošća Sandra Vidović - dama koreograf koja se bavi baletom i akrobatikom, a krasila je i naslovnu stranu Playboy magazina... Više vam nećemo otkrivati..Pogledajte VIDEO najavu događaja

subota, 15. jun od 23h @ Plastic Light - MAINSTREAM PRESSURE

Subota u Plastiku. Prosto i jednostavno.Najkrcatije, najvrelije i najzabavnije veče u gradu, ovoga puta s prizvukom leta ! Ike&Prema čitavu noć vrte hitove svih žanrova, aktuelne, buduće i klasike, sve što biste voleli da čujete u klupskom aranžmanu!

Naravno, subotom u saradnji s našim partnerima iz Smirnoff-a pravimo i posebne promocije pića, o čemu ćete biti obavešteni putem naše Fejsbuk stranice - stalno vas čeka nešto novo! :)
Rezervišite na vreme, znate da će biti gužva :)

Sve informacije možete dobiti putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Rezervacije možete izvršiti putem broja telefona: 064 640 39 56

Posetite naš novi sajt: www.clubplastic.rs