Naša Snajka – nova humoristička mini-serija uskoro na YouTube-u
Nova humoristička mini-serija „Naša Snajka“ prikazuje život Martine, mlade žene rođene u belom svetu, udate za Dakija, pariškog gastarbajtera. U dvanaest kratkih epizoda, otkrivamo kako se Martina suočava sa izazovima i radostima interkulturalnog braka i posebnostima balkanskog mentaliteta. Zabavni i ponekad apsurdni skečevi pokazuju Martinu u različitim svakodnevnim situacijama, od obavljanja kućnih poslova do pripreme tradicionalne slave ili provođenja godišnjeg odmora u Šumadijskom selu.

Ljuta k'o paprika i slatka k'o med, Naša Snajka je saosećajan i privržen lik koga tumači Martina Španjolka, rođena u Kanadi sa španskim korenima. Sopstveni život i ljubavna priča inspirisali su je da napiše scenario, koji je oživeo kada joj je otac José predložio da snima i producira seriju, pretvarajući ovu avanturu u prelep porodični projekat.

"Pre par godina sam otkrila Balkan i zabljubila sam se u njega. Ljubav prema mom mužu je naravno samo povećala moje osećaje prema narodu na ovim prostorima. Balkanci imaju odličan smisao za humor i znaju da se šale na svoj račun. Kroz smeh i kroz ovaj projekat želim da uzvratim svu pozitivnost koji su mi doneli u životu", izjavila je Martina.

Serija je snimana u Francuskoj, Španiji, Belgiji i Srbiji. Ovo je Martinino prvo glumačko iskustvo i prvo kinematografsko iskustvo za José-a. Tim Naše Snajke čini grupa entuzijasta iz različitih krajeva Evrope, od Srbije do Francuske, preko Španije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Prva epizoda mini-serije će uskoro biti objavljena na „Naša Snajka“ zvaničnom YouTube kanalu. Zvanični trejler je objavljen nedavno, izazivajući veliko interesovanje na društvenim mrežama. Obožavaoci već mogu pratiti avanture Naše Snajke na Facebook-u i Twitter-u.

Naša Snajka - Zvanični trejler