Mr. Stefan Braun slavi jubijej
Poznati prestonički klub Mr. Stefan Braun ovog decembra proslaviće 10. rođendan. Kao što to obično biva kad Mr. Stefan Braun slavi, spektakularnom rođendanskom žurkom 24.12.2012, počeće nedelja jubileja, a sve goste kluba očekuju brojna iznenađenja, bogat muzički i scenski program i vrhunski provod, kao i svakog dana tokom prethodnih deset sezona. Budući da je Mr. Stefan Braun omiljeno mesto poznatih ličnosti, mnogobrojne VIP zvanice već su potvrdile svoje prisustvo, a za specijalnu rođendansku atmosferu, uz vrhunske koktele pobrinuće se šarmantni barmeni i osoblje kluba.

Jedini bar u gradu koji se nalazi na devetom spratu, već deset sezona nudi neprevaziđen koncept vrhunske zabave, kvalitetne muzike, prestiža, ljubaznog osoblja i nespornog ugleda „najpopularnijeg noćnog kluba u Beogradu“.

Mr. Stefan Braun od kad je otvoren 2003. godine je jedinstven klub po mnogo čemu. Jedini klub koji od prve sezone radi svih sedam dana u nedelji, prvi je uveo VIP humanitarno veče ponedeljkom, a ovaj humani koncept preuzeli su mnogi gradski klubovi. Klub koji već devet sezona važi za najposećenije mesto u gradu, svakog ponedeljka ugosti brojne domaće VIP persone, ne retko i svetskog ranga, koje se uvek rado odazovu pozivu da pomognu u sakupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije.
U centralnom šanku, zaštitnom znaku „lebdećeg kluba“, tokom proteklih sezona našli su se i proslavljeni košarkaš Kris Veber, mađioničar Dejvid Koperfild, DJ Tiesto, junaci aktuelnih turskih serija, naši proslavljeni teniseri Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, koji često preuzme DJ pult. Ljubitelji kvalitetnih klubskih dešavanja sigurno pamte i odlične nastupe disk džokeja sa svetske klabing scene poput DJ Junior Jacka, Kid Creama i mnogih drugih.

Sa pravom Mr. Stefan Braun stoji u ravni sa najpoznatijim svetskim klubovima što dokazuje i dugogodišnje članstvo u renomiranoj organizaciji “The World’s finest clubs“.