"Izgubljene u magli"
Glavne junakinje su Zorica, Svetlana i Helena, devojke koje potiču iz različitih socijalnih struktura, ali se ne razlikuju od onih koje svakodnevno viđamo. Sve do trenutka kada postanu žrtve trgovaca ljudi, nakon čega postaju roba lišene svakog vida ljudskosti.
 
- Ogromna je razlika izmedu dobrovoljne i prinudne prostitucije ali se to, nažalost, u našoj javnosti često poistovećuje - objašnjava autor romana. - Najgore u svemu, žrtva trgovaca ljudi može da postane bilo ko, naša sestra, ćerka, devojka ili komšinica, ali o tome obično i ne razmišljamo sve dok se ne suočimo sa nečijim nestankom. Lica i dogadaji u ovom romanu su fikcija, ali su iskustva žrtava zasnovana na stvarnim događajima, pronađenih u sudskim spisima.  
 
U drami koja nema taster za čitalačku publiku, u tančine je opisan mehanizam koji trgovcima ljudima omogućava da žrtvu zauvek zadrži u ropskom odnosu, počev od seksualnog i fizičkog zlostavljanja, pretnji i ucena, pa sve do toga da žrtva nikada ne zna sa kim razgovara, odnosto ko je iskorišćava. Jednostavno, priča koja će, možda, ostaviti gorak ukus, ali koja će nas podstaći na čitanje, još više na razmišljanje.