Drugi HITH FEST u URMUS-u!

Drugo izdanje HITH festival održaće se od 15. do 17.februara u Udruženju rok muzičara Srbije. Za tri dana festivala nastupiće ukupno 9 bendova. U cilju promocije rokenrola i oživljavanja domaće scene, URMUS je osmislio i već drugi put realizuje još jedan način da pomogne bendovima i ljubiteljima dobrog zvuka da se bolje upoznaju! I ovog februara, na Sretenje, drugi put će se u ovom prostoru održati HITH fest, trodnevni festival na kojem će svirati ukupno devet bendova. Osim beogradskih bendova, na sceni URMUSA naći će se i bendovi iz drugih gradova Srbije, ali i iz inostranstva.

“Ideja HITH festivala je stvaranje mogućnosti da beogradska publika čuje gradske bendove koje inače nema priliku toliko često da čuje, uklopljene sa bendovima van grada i države” kaže Luka Rašković, organizator festivala “Time želimo da stavimo svima do znanja da alternativna scena nema granice, a prestonica scene će, na tri večeri, biti Udruženje rock muzičara Srbije.“ 
 
Na drugom izdanju HITH festivala nastupiće:

Petak, 15.02.

- OVERDRIVE (ZR)
- KAMENE KARE (BG)
- LEM JEM (BG)

Subota, 16.02.

- BRAT (UE)
- VRANE KAMENE (BG)
- VETO (BG)

Nedelja, 17.02.

- SHE LOVES PABLO (ZG)
- MUZIKA POLUDELIH (VS)
- BEDNICI (BG)
 
Holidays in the Hram – praznici mogu da počnu uz devet sjajnih bendova koje ćemo slušati od 15-17.februara u URMUS-u! Vidimo se na HITH festu!
 
Ulaznice za HITH fest moći ćete da kupite na ulazu po ceni od 200 RSD.