Doček Srpske Nove godine uz koncert Lene Kovačević u Novom Sadu

Lena Kovačević nastupiće u Novom Sadu 13. januara u 21:00 na koncertu u Pozorištu NIS-a povodom pravoslavne Nove godine, u okviru manifestacije Дoček. Na ovom koncertu Lena će izvoditi svoje poznate singlove „Café”, „Pick Up“, „Zauvek” kao i brojne numere sa svojih albuma „Dobar dan za pevanje", „San” i „Džezeri” koji je u 2018. ostvario i treće izdanje. Novi Sad, kao omladinska prestonica Evrope 2019. godine i Evropska prestonica kulture 2021. godine, Novu godinu obeležava kroz jedinstven koncept - Дoček, u neočekivanim i zanimljivim prostorima.

Beogradska džez pevačica koja komponuje muziku i piše tekstove. U dosadašnjoj karijeri objavila je tri albuma, koji predstavljaju jedistven spoj pop i džez muzike. Njen prvi album „Dobar dan za pevanje“ izdat je 2009. godine, dok je njen drugi album pod nazivom „San“ proglašen najbolje prodavanim albumom u čitavom regionu. Sa svojim bendom nastupala je na festivalima širom Evrope i Srbije, a na njenim nastupima publika uživa u maestralnoj interpretaciji pesama pop-džez repertoara, ali i tradicionalnih pesama Balkana.

Ulaznice za Lenin novosadski koncert mogu se nabaviti po ceni od 600 dinara preko prodajne mreže Gigs Tix  kao i na linku >>

Facebook Event koncerta