BETH HART: “Radujem se ponovnom dolasku u Beograd!”

Beth Hart će ovog vikenda  ponovo nastupiti u Beogradu! U okviru proslave 25 godina duge karijere, ova blues/rock pevačica pevaće drugi put beogradskoj publici u Hali sportova „Ranko Žeravica“  u nedelju u 2.decembra .  Nakon prošlogodišnjeg, spektakularnog koncerta u Hali sportova, za koji je i sama priznala da je bio jedan od najboljih na toj turneji, blues/rock zvezda Beth Hart obradovaće svoje fanove u Srbiji još jednim odličnim koncertom. “Radujem se ponovnom dolasku u Beograd! Prošle godine imali smo fantastičan koncert i zaista verujem da će ovog puta biti još bolje“ rekla nam je Beth i pozvala vernu publiku na ovaj nastup: ovde

Beth Hart važi za jednu od najboljih pevačica današnjice i dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, poslednjih godina ne zaobilaze je ni višestruke nominacije za Blues Music Awards, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, a sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim ali i emotivnim live nastupima.  Poslednji samostalni  studijski album „Fire On The Floor“ objavljen 2016.godine ispratila je i istoimena svetska turneja koja je ovu pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

U svojoj 25 dugoj karijeri, Beth je sarađivala sa mnogim velikim i poznatim muzičarima ali je najznačajnija saradnja koju već dugo ima sa Džoom Bonamasom. Nakon „Don't Explain“ iz 2011. i „Seesaw“ iz 2013.godine, 26.januara objavljen je i treći album koji su Beth i Joe uradili zajedno – „Black Coffee“.  U novembru 2018.godine izdala je i live DVD “Live from Royal Albert Hall”.
 
Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće akustična trojka u sastavu: Mr.Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak!  
 
Ne propustite koncert jedne od najboljih pevačica današnjice, dođite u nedelju 2.decembra u Halu sportova „Ranko Žeravica“ da čujete magičnu Beth Hart!
 
Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs  i www.halasportova.rs. Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne na blagajni Hale sportova.
 
Organizator: Hala sportova