Apokaliptični triler
Prvi dugometražni film španskog reditelja Horhea Toregros. Uzbudljivi triler "Kraj", u režiji Horhea Toregrose od četvrtka, 21. februara, naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru.

"Kraj", dinamična i napeta priča o ljudima koja se suočavaju sa zastrašujućom prirodom Pririneja, ali i sopstevnim demonima, premijerno je bila prikazana na prošlogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Ova adaptacija istoimenog romana Davida Monteaguda, prvo je dugometražno ostvarenje španskog reditelja Horhea Toregrose, koji je osvojio više od 100 međunarodnih nagrada za svoje kratkometražne filmove.

Grupa starih prijatelja se sastaje da bi proveli vikend zajedno u planinskoj kolibi. Iako su prošle godine, među njima se stvari naočigled nisu promenile. Međutim, iza smeha i priča vreba događaj iz prošlosti koji ih i dalje progoni. Jedna čudna, iznenadna nezgoda remeti njihove planove i ostavlja ih na planini odsečene od ostatka sveta, bez mogućnosti komunikacije. Na putu ka pronalasku pomoći, grupa počinje da se raspada, dok se istovremeno novi prirodni poredak stvara pred njihovim zapanjenim očima.

Pogledajte trejler: http://www.youtube.com/watch?v=Os9de3YiVbU