„ŠKOLA KOKTELA“  NA SAJMU PIĆA I TEČNE HRANE
Drink expo – manifestacija posvećena ljubiteljima pića i tečne hrane, održaće se 30. i 31. maja u shopping centru „Delta city“. Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u degustaciji alkoholnih i bezalkoholnih pića, različitih vrsta tečne hrane, kao i  raznovrsnom programu koji su pripremili izlagači. Oko 30 izlagača predstaviće svoje proizvode i brendove, od onih neophodnih poput vode, sokova, mlečnih proizvoda, tečne hrane, pa sve do onih u kojima uživaju  – bela i crvena vina, zatim tzv. „ženska pića“ poput Bailes-a, kao i razne vrste žestokih pića.

Neki od njih pripremili su i specijalna iznenađenja i takmičenja za sve posetioce manifestacije, a najbolje među njima očekuju vredne nagrade.

Veliko pažnju privući će „Škola koktela“ u okviru koje će ljubitelji ove vrste pića moći da se oprobaju u pravljenju istih, zatim posetioci će moći i da probaju najbolje koktele vrhunskih majstora iz Udruženja barmena Srbije.

Izlagači će upoznati posetioce sa svojim brendovima i dati im savete i informacije o pravljenju istih. Pored raznovrsne ponude i poklona, sve one koji budu posetili ovu manifestaciju očekuju i specijalni sajamski popusti.

Radno vreme sajma je od 10 – 22 časa.          

Oranizatori zajedno sa izlagačima pripremaju odličnu zabavu za sve one koji nas poslednjeg vikenda maja budu posetili u shopping centru „Delta city“.