Restoran FONTANA
Restoran Fontana osnovan je 1987. godine, nalazimo se u najatraktivnijem delu starog jezgra Novog Sada, u dobro znanoj Pašićevoj ulici. Dođite kod nas, uživajte u ukusnoj hrani iz naše kuhinje, opustite se uz žubor vode u predivnoj bašti sa fontanom ili nesvakidašnje lepom enterijeru u zvuke violine i klavijatura. Svečana sala je mesto gde možete organizovati svadbe, proslave privatne ili poslovne prirode. U skladu sa željama i potrebama, možete napraviti odgovarajući aranžman do najsitnijih detalja ili iznajmiti samo prostor, besplatan parking za sve goste je sastavni deo ponude.

Rođendaonica i klub diskoteka je mesto za naše najveselije goste, dobrodošli ste bez obzira da li slavite prvi rođendan ili punoletstvo.

Ukoliko slavite rođendan, organizujete žurku ili proslavu bilo kog tipa, na pravom ste mestu, u zavisnosti od broja gostiju i želja, možete da organizuje žurku u diskoteci ispod restorana, jednoj od sala za proslave ili u samom restoranu.

Hotel je mesto za uživanje i odmor u centru Novog Sada, imamo lepe i udobne sobe sa klimom, kupatilom, televizorom, mini barom , bežičnim internetom, za vaš automobil obezbedili smo besplatan parking u našoj garaži.

Izaberite jednokrevetnu, dvokrevetnu, trokrevetnu ili četvorokrevetnu sobu, u cenu noćenja uključen je doručak i boravišna taksa.

Konferens sala u restoranu je pogodna za organizovanje seminara i prezentacija, kao i drugih poslovnih i privatnih događaja.

Klimatizovan prostor elegantnog enterijera pruža udobnost i potreban mir za održavanje poslovnih sastanaka.

Sala je opremljena zvučnicima, mikrofonom, bežičnim Internetom, projektorom, platnom širine 240 centimetara, FULL HD Smart televizorom dijagonale 60 inča, laptopom, flip chartom, u sklopu objekta nalazi se garaža.

Prostor je moguće prilagoditi (smanjiti ili proširiti) u zavisnosti od potrebe i želje, tako da bude primeren za 10 kao i za 180 osoba.

Po dogovoru, hrana i piće mogu se poslužiti u odgovarajuće vreme ( hladan bife, švedski sto, klasičan meni, itd).