Novo Cipiripi pakovanje u METRO objektima
METRO Cash & Carry Srbija i brend Cipiripi predstavili su novo pakovanje Cipiripi dvobojnog krema u kantici od 2.5 kilograma. Vodeći svetski veleprodajni lanac sa zadovoljstvom obaveštava svoje kupce da se ovo specijalno pakovanje može naći u svim METRO objektima po pristupačnoj ceni. Palačinkarnice, fast-food i drugi ugostiteljski objekti imaće mogućnost da koriste novo praktično i ekonomično pakovanje omiljenog Cipiripi krema koje će im olakšati svakodnevno poslovanje.

METRO Cash & Carry se trudi da svojom ponudom zadovolji potrebe profesionalnih kupaca koji za obavljanje svoje delatnosti mogu da pronađu sve potrebne proizvode u METRO asortimanu pod jednim krovom. Novo pakovanje krema, koje je upravo za potrebe profesionalnih kupaca napravio Cipiripi, u skladu je sa nastojanjima obe kompanije da kupcima ponude najbolje.  

Prepoznatljiv Cipiripi krem ima bogatiji ukus lešnika i kremastiji je nego ikad. Prirodan je izvor kalcijuma i pruža jedinstven užitak. Cipiripi je jedini sertifikovani  bezglutenski krem u Srbiji, bez trans masi i konzervansa. Ovo je najukusniji krem iz Srbije, prema odabiru  mama  po istraživanju iz 2012. godine.