Little Bay
Nezaboravni doživljaj uz najpovoljnij cene. Moderna evropska kuhinja u jedinstvenom ambijentu baroknog pozorišta.  Promotivne cene, piletina, ramstek, pačetina i losos za neverovatnih 645 dinara. Uživo koncerti džeza, evergrina, popularnih operskih arija i klasične muzike, svake večeri osim nedelje od 21:00 do 23:00.

U predivnom ambijentu u Dositejevoj ulici 9a u Beogradu, naćićete ovaj restoran. Uz osmišljene programske večeri sa divnom muzikom, kvalitetnom i jeftinom kuhinjom u zaista divnom ambijentu možete da se fenemoenalno provedete.

Na popustu sada se može naći grilovana piletina na zapečenim njokama sa rukolom, čeri paradajzom i parmezanom. Zatim svinjski file punjen raguom od vrganja sa krompirom u pavlaci i sortiranim spanaćem u sosu od dižon senfa; pačetina u lisnatom testu sa sotiranim prazilukom i sosom od đumbira, meda i pomorandže; ramstek na žaru sa rostiranim krompirićima, spanaćem na puteru i bearnez sosom; rostirani losos u sosou od piva i estragona na tortilji od tikvica i morača sa salsom od maslina.