Grand Aroma&Creative Mornings u Beogradu
Climate – globalna tema CreativeMornings za februar predstavljena kroz priču o biciklima u Beogradu - Grand Aroma kafa je podržala i drugi CreativeMornings u Beogradu, koji je održan u balkanskom dizajn centruMikser House.Brojni posetioci predavanja imali su priliku da razgovaraju ičuju nešto više na temu bicikla kao ekološkog alternativnog prevoza beograđana.

„Raduje me što je CreativeMornings u februaru ponovo okupio značajan broj mladih ljudi, čija sfera interesovanja obuhvata i očuvanje životne sredine. Živimo u vremenu u kome se bicikl vraća u grad i verujem da će ovo predavanje doprineti da Beograd postane “grad bicikla“. Aroma će uvek podržavati i razvijati projekte posvećene obrazovanju i usavršavanju mladih u skladu sa novim trendovima iz svih oblasti njihovih interesovanja“ – izjavila je Marija Gičić, senior brend menadžer za Grand Aroma kafu.

O tome koliko ljudi koriste bicikl kao prevozno sredstvo u Beogradu, i na koje sve izazove i poteškoće nailaze pričao je Danilo Ćurčić, advokat i osnivač veb portala Bajsologija. Danilo promoviše biciklističku i bicikl kulturu kao sredstvo za postizanje održivog urbanog života, i jedan je od najstrastvenijih biciklista u Beogradu. Kada ne vozi bicikl, bavi se pitanjima ekonomskih i socijalnih prava unutar socijalno isključenih grupa i borbom protiv diskriminacije.