Počela najzabavnija priprema za školu u UŠĆE Shopping centru
27. avgust 2011 –Akcija „ŠKOLSKO ZVONO 2011“ koju organizuju UŠĆE shopping centar i magazin Mama počela je danas nizom sportskih aktivnosti UNICEF-a pod sloganom „Fer plej“.
 
Veliki broj dečaka i devojčica, koje očekuje polazak u školu ili vrtić, sa roditeljima je prisustvovao  otvaranju „ŠKOLSKOG ZVONA“, tokom kojeg su volonteri UNICEF-a predstavili prvi sport u nizu – košarku, i promovisali timski duh, ravnopravnost, pravo na igru za sve, poštovanje saigrača, ali i protivnika... To su poruke koje su sastavni deo sportskih turnira koje UNICEF organizuje u okviru programa „Škola bez nasilja“.
 
Akcija „ŠKOLSKO ZVONO 2011“ traje do 4.septembra, a do tada će mali i veliki posetioci UŠĆE shopping centra moći da uživaju u edukativnim i zabavnim sadržajima poput kreativnih radionica, maštaonica, kao i kroz interaktivna predavanja o ekologiji, sportu, zdravlju i ishrani, bezbednosti, itd.
 
Svaki dan će biti „obojen“ novom zanimljivom temom, a mališanima i njihovim roditeljima će biti predstavljeni razni sportovi, strani jezici i kulture, različita zanimanja, nove tehonologije, saveti stručnjaka i još niz zanimljivosti.
 
Svi zainteresovani roditelji mogu da pogledaju tačan raspored programa na stranici www.usceshoppingcenter.com/skolskozvono i dobiju obaveštenja kad je najbolje da dovedu svoje mališane na „Školsko zvono 2011“.
 
Klince i klinceze i malo starije dečake i devojčice očekuju nagrade, a roditelje popusti pri kupovini, koje su UŠĆE shopping centar, magazin Mama i brojni partneri pripremili.