Hari Varešanovic: Sve je počelo u Sava centru
 Hari Varešanović i grupa Hari Mata Hari spremaju se za veliki, jubilarni koncert povodom 25 godina postojanja grupe. Ovaj jubilej obeležiće koncertima u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, a naš grad biće prvi odakle će krenuti na slavljeničku turneju.

„Sava centar je nama posebno drag i imamo veliko poštovanje prema beogradskoj publici, jer je sve ovde počelo. Naš prvi profesionalni nastup bio je upravo u Sava centru i zbog toga smo odlučili da vaša publika prva vidi sve,“ kaže Hari Varešanovič, vođa grupe Hari Mata Hari.

Koncert je zakazan za 31. maj u 20 sati, a ulaznica kojih ima još jako malo, se prodaju na blagajni Sava centra i Bilet servisu.

„Imaćemo i goste na koncertu, ali neka oni ostanu tajna. Naša publika je navikla da su na našim nastupima u prvom planu emocija i dobre pesme, pa će tako biti i ovoga puta. Ipak, spremili smo i malo iznenađenje, ali to će vidtei samo oni koji budu došli“ – istakao je Hari.

Iako je do sada ova grupa punila Sava centar po nekoliko dana uzastopno, ovoga puta najavljen je samo jedan koncert.

„Namerno smo odlućili da održimo samo jedan koncert za našu najverniju publiku. Tako će biti i u ostalim gradovima. Bitno nam je da svako ode s koncerta prepun emocija i dobrog raspoloženja, a mi ćemo svo svoje umeće i ljubav uložiti u to.“

Hari je najavio i da sprema novi singl, kao najvu albuma koji se sprema. Singl bi trebalo da se pojavi tokom leta. Na pitanje da li će jedno od iznenađenja na koncertu biti premijerno izvođenje tog singla, Hari je rekao:“Ako vam to kažem, onda ćemo pokvariti iznenađenje.“