GAP stiže u Srbiju
Beograd, 9. septembar 2011 – Čuveni američki modni brend GAP dostupan je i Beograđanima, a svečano otvaranje prve radnje obeležila je modna revija i koktel. Događaju su prisustvovale mnogobrojne zvanice iz sveta mode, biznisa, glume i muzike: Ana Pendić, Irena Mišović, Marija Kilibarda, Goran Kičić, Uroš Đurići, Iva Štrljić, Nikola Nemšević, Marko Đurovski.

Prva Gap radnja u Srbiji se nalazi u čuvenoj ulici glavnog grada, Knez Mihailovoj. Ona označava i važan jubilej za kompaniju, jer je 200. radnja pod franšizom u svetu. U proteklih pet godina, kompanija je porasla i proširila se na na 27 zemalja u Aziji, Evropi, Latinskoj Americi, Bliskom istoku, Australiji, Africi i sada Srbiji.

,,Centralna lokacija u gradu, na raskrsnici jugoistočne Evrope, i moderni urbanistički planovi obezbeđuju savršenu osnovu za predstavljanje Gapa na tržištu,’’ izjavio je Stefan Leban, potpredsednik za franšize u Gapu.  

Beogradska radnja će u ponudi imati proizvode iz kolekcija Gap, Gap Kids i Baby Gap. Stilovi podrazumevaju jednostavnu odeću koja je osnova svakog ormana, što se posebno odnosi na Gapov 1969 Premium džins. Oslanjajući se na više od 40 godina iskustva, ova marka džinsa se ističe svojim stilom, načinom obradom i detaljima po veoma prihvatljivoj ceni.    

Adresa radnje u Beogradu je:
Knez Mihailova
Knez Mihailova 14- 16,
11000 Beograd, Srbija


***

O kompaniji Gap Inc.

Gap Inc je jedna od vodećih specijalizovanih kompanija na svetu koja se bavi prodajom odeće, aksesoara i proizvoda za ličnu negu za žene, decu i bebe pod brendovima Gap, Banana Republic, Old Navy, Piperlime i Athleta. Neto prodaja u 2010. godini dostigla je 14,7 milijardi dolara. Proizvodi kompanije Gap Inc. dostupni su u preko 90 zemalja širom sveta u oko 3.100 prodavnica kompanije, oko 200 prodavnica pod franšizom i preko sajtova za prodaju. Za više informacija, posetite www.gapinc.com.