Efes Pilsener postao je deo poslednjeg muzičkog spota TIMBALAND-a za pesmu “Pass At me”
Efes Pilsener postao je deo poslednjeg muzičkog spota TIMBALAND-a za pesmu “Pass At me” sa poslednjeg albuma “Shock Value III” u kome se pojavljuje i Pittbull. Od najave 21. septembra 2011. godine na kanalu YouTube spot je videlo 2.160.000 posetilaca. Time je video klip “Pass At me” postao peti najgledaniji muzički klip ove nedelje i nalazi se među pet najpopularnijih spotova za ovu nedelju.

“Pass At me” emituju svi glavni međunarodni muzički emiteri i on-line mediji.

Svetski poznato, Efes Pilsener premium pivo savršeno ide uz ovu bezbrižnu i razigranu priču koja se odvija u izuzetnoj prirodi kroz ludu letnju zabavu. Efes Pilsener je prirodan partner za dinamičan i razigran spot koji oslikava jedinstven i glamurozan životni stil jednog od najvećih muzičkih umetnika.

Brend Efes Pilsener može se kupiti u više od 70 zemalja kao što su Rusija, Turska, Kazahstan, Nemačka, Moldavija, Gruzija, Srbija, Belorusija Brend Efes Pilsener spada u prvih 10 evropskih pivskih brendova.


O Efes Grupi:

Efes Grupa, pored Turske, prisutna je sa svojim poslovima i na tržištima Rusije, Gruzije, Moldavije i Kazahstana. Efes Grupa posluje sa 14 pivara, 6 fabrika  za preradu slada kao i jednom fabrikom za preradu hmelja i izvozi u više od sedamdeset zemalja. Efes Grupa je tržišni lider u Turskoj, Kazahstanu, Gruziji i Moldaviji i nalazi se na trećem mestu na velikom ruskom tržištu.