Adresa:
Volgina 22b
11000
Telefon:
011/779-232
Faks:
-
Mobilni:
064/174-272
Čarobna šuma
Detaljnije:
Školica Čarobna Šuma otvorena je za Vas svakim radnim danom od 8-16h, rad sa decom od 3-7 godina. Cilj školilice Čarobna Šuma je da sačuva bezbednost vašeg deteta, da podstiče njegovo srećno odrastanje u lepom okruženju zvezdarske šume.

Kuća sa dvorištem kao iz bajke, specijalno opremljena prema nameni i potrebama deteta, omogućiće Vašem detetu da boravi na čistom vazduhu i da istovremeno razvije svoj intelekt, psihu, da se socijalizuje i da razvije svoju kreativnost.

Principi: poštovanje ličnosti deteta i razlika, pomoć detetu da se socijalizuje, podsticanje deteta za razvoj inteligencije i mašte, razvoj pozitivnih stavova prema školi i učenju, pokretanje samodiscipline i osećaja za red.

Mi znamo da deca vole da rade i da se igraju. Naš kombinovani program omogućava Vašem detetu upravo to. Likovne aktivnosti i male majstorije, muzika i pokret, kulturne aktivnosti, engleski jezik, dramska sekcija, govor i pisanje, matematika, osnovi kompjutera, priprema za školu, radionice različitog karaktera.