Adresa:
TC Balkanska 35-39 lok 10
11000
Telefon:
011/3620-209
Faks:
011/3620-153
Mobilni:
064/115-3874
Website:
Svet šivenja - Vihor Trade
Detaljnije:
Veleprodaja i maloprodaja šivaćih mašina i oprema za šivenje i krojenje. Organizovanje obuka i specijalnih škola šivenja.

U samom početku svog postojanja, Vihor Trade se bavio distribucijom Brother International šivaćih i štrikaćih mašina, da bi nakon par godina proširio svoju ponudu sa proizvodima još par, u svetu, poznatih proizvođača. Pored Brother Internationala, Vihor Trade je generalni distributer BERNINA International (Švajcarska) i AISIN EUROPE (TOYOTA) šivaćih mašina i ostale prateće opreme, FRALIZ italijanskog proizvodjača makaza, ORGAN japanske kompanije koja se bavi proizvodnjom igala i još par manjih kompanija.

Naša ponuda obuhvata veliki izbor kućnih šivaćih mašina, mašina za vez, kombinacija mašina za vez i šivenje, overlock (endlerica), iberdek mašina, kombinacija iberdek i overlock mašina, poluindustrijskih i industrijskih mašina za vez, ketlerica i presi za peglanje.

Vihor Trade, kao jedna od firmi sa dugogodišnjim iskustvom, a idući u korak sa distributerima drugih zemalja, uvek za svoje klijente, u ponudi ima najnovije modele, od običnih šivaćih pa sve do kompjuterskih mašina sa Windows operativnim sistemima.

Danas, Vihor Trade, u cilju zadovoljavanja potreba svojih krajnjih korisnika, u svojoj ponudi ima, pored tekstilnih mašina, kompletnu ponudu pratećeg pribora i opreme uključujući veliki asortiman šivaćih stopica, rezervnih delova, konaca, krojačkih tabli, kreda, igala za ručno šivenje, specijalni pribor za quilting i pačvork, lupe, kutije za pribor, kristale, aplikatore za postavljanje kristala, ramove za vez, pegle, prese, markere, kružne noževe, sve vrste makaza (uključujući i makaze za levoruke osobe), paspul aparate, lenjire za krojenje, špenadle, specijalne vrste podloga za vez, programirane kartice za vez, software za samostalno programiranje i još mnogo toga neophodnog u tekstilnoj proizvodnji.

Tokom celog svog postojanja, Vihor Trade nastoji da izađe u susret svojim klijentima sa korisnim savetima, obukama na mašinama, organizovanjem specijalnih škola šivenja ili individualnih obuka za rad. Nastojimo da svojim klijentima, koliko je to u našoj mogućnosti, pružimo što veći broj korisnih informacija i saveta prilikom njihovog opredeljivanja za započinjanje odredjenih vidova manjih ili srednjih proizvodnji.

Beograd
Vihor Trade
Vodovodska 75b, tel: 011/36-20-153

Maloprodaja:
Svet šivenja, poslovna jedinica br. 1
Balkanska 35-39, TC-prizemlje, lokal 10

Svet šivenja, poslovna jedinica br. 2
Jurija Gagarina 229,lokal 80 T.C."Enjub",blok 45 ; Tel:011/216-68-45