Adresa:
Milentija Popovića 23, Blok 19a
11070
Telefon:
011/311-28-66
Website:
Fabris
Detaljnije:
Umetnička radionica Fabris nastala je 1990. godine kada je Nebojša Peruničić odlučio da odelo i akt-tašnu zauvek odloži i zameni farmerkama i metrom zarad toga da Beograđani konačno dobiju pravo mesto gde će moći da na najbolji mogući način urame svoju sliku, poster, crtež, grafiku, diplomu ili dres svog omiljenog fudbalera.

U ponudi su lajsne i paspartui italijanskih proizvođača sa višedecenijskom tradicijom kao što su Salvadori, Lazaris, i kartonski paspartui holandskog proizvođača Moorman u preko 60 nijansi.

Sredinom devedesetih smo, osim uramljivanja, u ponudu dodali reprodukcije-postere vrhunskih italijanskih proizvođača Egimi IL Grifo iz Milana.

Od 1998. godine kada je otvorena uspešno posluje i Galerija Fabris u centru grada u ulici Svetozara Markovića 28, tel: 011/32-44-958 sa stalnom postavkom reprodukcija kao i prijem slika na uramljivanje.

Specijalizovali smo se za izuzetno brzu i uslugu vrhunskog kvaliteta da bi naši klijenti uvek iz Fabris-a izlazili sa osmehom. U našem prijatnom i specifičnom ambijentu dočekaće vas naše uvek ljubazno osoblje i pomoći da se odlučite.