Ples života i metod ličnog razvoja - Trodnevni seminar Biodanze u Plesnom centru by Aurora biće održan od 16. do 18. decembra u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 94. Prvi put u Beogradu, instruktor Biodanze Thomas Fink, osnivač Biodanza Friuli studija u Italiji održaće radionicu na temu „Poezija susreta“. Pored višegodišnje prakse u Biodanza sistemu, Thomas povremeno svira na koncertima meditativne muzike i bavi se izučavanjem drevnih instrumenata.

Biodanza je metod ličnog razvoja u kome se koriste ples, muzika i iskustvene sekvence kako bi se povezali sa samim sobom, stoga se Biodanza već dugi niz godina praktikuje u celom svetu kao efikasan metod za smanjenje stresa u svakodnevnom životu.

Pod vođstvom instruktora Thomasa, podijum za igru postaje ogledalo svakodnevnog života i odnosa sa drugima, a radionica će pružiti priliku učesnicima da prožive autentične susrete kroz ples i eksperimentišu pokretima.

Više informacija i prijave za seminar nalaze se na sledećim linkovima: www.kreativistika.com i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Program seminara:

16.12. (petak) 18:30 - 21:00h - UVODNA RADIONICA
17.12. (subota) 10:00 - 18:00h - SEMINAR
18.12. (nedelja) 10:00 - 18:00h - SEMINAR i ZAVRŠNA CEREMONIJA

Mesto održavanja: Plesni centar by Aurora, Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 94, blok 29

Cena seminara: 100 evra (sa obaveznim nepovratnim avansom od 40 EUR, ostatak pred održavanje radionice). Uvodno veče 16. decembra je besplatno za učesnike seminara, a za one koji ne prisustvuju seminaru iznosi 1.000 dinara. Broj učesnika je ograničen!

Dodatne informacije: Uvodna radionica služi upoznavanju sa instruktorom i metodom  kroz teoriju i iskustveni plesni deo. Za učešće u seminaru nije potrebno iskustvo, već dobra volja i radoznalost.