Avgustovski „Zeleni utorak“ uz popuste do 70% - Gradski parkovi su možda veštački ekosistemi, ali igraju ključnu ulogu u životnoj sredini i našem zdravlju. Studije kažu da čak i zelenilo pored puta doprinosi nizu važnih mikrobnih zajednica koje su ključne za održavanje produktivnih ekosistema, kao što su filtriranje zagađivača i odvajanje ugljen-dioksida. Vaše lične zelene oaze, bašte i vrtovi čine većinu otvorenih prostora, oplemenjuju vaš život i grad čine lepšim i čistijim. Stoga, u okviru tradicionalne manifestacije Zeleni utorak, 3. avgusta ADA MALL pokreće specijalni foto konkurs za Najlepši zeleni kutak Beograda. Sve što je potrebno da uradite jeste da na svom Instagram profilu objavite fotografiju ili kratak video svoje bašte, terase ili omiljenog zelenog kutka uz tagovanje @adamallshoppingcenter i #AdaZeleniKutak a na kraju meseca biramo najlepši koji će zahvaljujući našem partneru VitaVerde dobiti atraktivan poklon za uređenje vašeg zelenog prostora. 

Holandska firma VITA VERDE je komapnija koja se bavi održavanjem zelenih površina u vašem omiljenom centru i vode se filozofijom futurističkih ekosistema. 

Uporedo sa ovom akcijom, u utorak 03.08. možete uživati u atraktivnim popustima do 70% na letnje kolekcije u preko 70 prodavnica i 130 brendova. Spisak specijalni popusta možete pronaći na sajtu ADA MALL (www.adamall.com).

Za one koji još uvek nisu došli do svoje ADA MALL Loyalty kartice, ovo je sjajna prilika da uz račun preko 1,000 RSD dobijete karticu i specijalan poklon ceger, kačket, loptu i termose. Više informacija na www.adamall.com/loyalty

Vidimo se u Ada mall-u, Radnička 9.