Svi maturanti moći će da dobiju savete o maturskoj odevnoj kombinaciji, ali i ideje za najbolju šminku i frizuru za glamuroznu noć, u okviru manifestacije „Ušće kutak za maturante“, tokom vikenda – 23. i 24. maja, u UŠĆE Shopping Centru.

Tokom ova dva dana, u periodu 18 do 20 časova, maturante će čekati stilistkinje, frizerke i šminkerke koje će im takođe dati vredne savete o stilu, a od 17 do 20 časova na licu mesta će biti instruktori plesa sa savetima za prvi maturski ples, dok će nutricionista zainteresovane savetovati o tome kako na najbrži i najzdraviji način srediti liniju za matursko veče. U centru će takođe biti i specijalnih popusta za maturante.

Među onima koji će maturantima pomoći u pripremama su Sara Gak, modna stilistkinja, Svetlana Sremčević, šminkerka, Maja Astaloš, nutricionista, Branko Gašić, instruktor plesa, a angažovani su manikiri i frizeri iz salona lepote Wizard.

Istovremeno, mladi imaju priliku da se do 21. maja prijave na portalu Vremeza.rs ili putem mejl adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kako bi osvojili šminkanje i šoping kartice sa iznosom od 3.000 dinara za kupovinu u UŠĆE Shopping Centru, kao i „šetnju“ sa stilistom koji će sa njima obilaziti radnje i savetovati ih o šminkanju, manikiru i frizuri za matursko veče. Više informacija maturanti mogu pronaći na sajtu i FB stranici UŠĆE SC i na portalu Vremeza.rs

Ove interesantne pripreme za matursko veče, UŠĆE Shopping Center organizuje u saradnji sa portalom Vremeza.rs