Održan First International Masterclass - U organizaciji lanca frizerskih salona Češalj & Makaze
U prostoru bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center prvi put u Srbiji održan je First International Masterclass namenjen klijentima. Masterclass je organizovao lanac poznatih frizerskih salona Češalj & Makaze sa ciljem da edukuju dame o načinima samostalne nege kose ali i da predstave italijanski brend K-time. Prvi put u Srbiji organizovan je Masterclass ovog tipa – namenjen pre svega običnim ženama. Iskusni predavači su otkrili tajne trikove za negu kose, a predstavljen je i lanac italijanskih proizvoda K-time kojim su dame širom sveta očarane. Vrhunski stručnjaci davali su savete kako pustiti kosu, a izbeći ispucale krajeve, kako odabrati pravi oblik frizure i boju kose, kao i preparate za negu u kućnim uslovima. Dali su odgovor na čuveno pitanje – kada je pravo vreme da se šišamo? Pošto se bliži leto i dugo očekivani godišnji odmori bilo je reči i o neophodnoj zaštiti kose na moru.

Program je vodio Bojan Repaja, art-direktor salona Diktat, a predavači su bili čuveni stilisti iz Italije i Srbije:

- Domenico Lizza, menadžer kompanije Comprof

- Bojan Savić, menadžer salona Češalj & Makaze

- Dario Giordano, direktor marketinga kompanije Comprof

- Marija Ria Bojović, tehnički menadžer brenda K-time za Srbiju

- Paolo Bandi, veliki italijanski stručnjak, glavni edukator i tehničar brenda K-time.

Događaju su prisustvovali i specijalni gosti: Haircare Expert, Influencer i Top Hair Stylist.

Izvrsni predavači upoznali su prisutne ljubitelje lepe i negovane kose sa inovativnim ozonskim spa tretmanom koji će u Srbiji biti dostupan za sada samo u salonima Češalj & Makaze. U pitanju je inovativna metoda koja se postiže specijalnim uređajem X-wings uz K-time preparate. Ovaj tretman vraća kosi vitalnost i čini je sjajnom, jačom i, što je najbitnije, zdravijom.

Posle izlaganja i predstavljanja proizvoda, dame su imale priliku da postave pitanja italijanskim i našim stručnjacima i da saznaju sve što ih zanima vezano za negu kose.