U srcu svake romantične priče leži hrabrost da prevaziđemo granice, udaljenosti i kulturne razlike zbog ljubavi koja nas povezuje. Upoznajte Yunusa, hrabrog mladića iz Turske, koji je zbog ljubavi prema Mileni napustio svoju domovinu i započeo novo poglavlje u Srbiji. Njihova ljubavna priča je poput bajke, gde su se dvoje ljudi iz različitih svetova susreli i stvorili nešto izuzetno. Yunus i Milena su se upoznali u jednom neočekivanom trenutku, dok je Milena bila u hotelu u Turskoj gde je on radio. Njihova privlačnost je odmah bila očigledna, a hemija koja je prožimala njihovu vezu je bila neodoljiva. Ubrzo su shvatili da njihova ljubav prevazilazi sve granice i da su spremni da zajedno stvaraju život pun radosti i ljubavi. “Moja žena je moja motivacija. Posle samo godinu dana sam se preslio u Srbiju i odmah zavoleo čuvene sarme, koje pravi moja tašta”, iskreno priznaje Yunus.

Ipak, dok su se njihove duše spajale, Yunus je osećao jaku nostalgiju za svojom turskom domovinom. Želeo je da obiđe porodicu, prijatelje i ponovo doživi mirise i ukuse svoje kulture. Međutim, pitanje "Kako ću se čuti sa Milenom dok sam u Turskoj?" mu je stalno lebdelo nad glavom. U tom trenutku, mts je postao njegov pouzdani partner i podrška u održavanju njihove ljubavi: “Tri, četiri puta putujem u Tursku, tada mi je najvažnije da budem u kontaktu sa Milenom. Prvo njoj moram da se javim da sam stigao i da pošaljem sve slike koje sam fotografisao u Alanji. U tome mi zaista pomažu roming dodaci koje nudi mts”.

Zahvaljujući izuzetnom roming paketu koji pruža mts, Yunus je uvek bio povezan sa svojom voljenom Milenom, bez obzira na geografsku udaljenost. Roming paket je omogućio Yunusu da koristi internet i održava stabilnu vezu sa svojom ljubavlju, čak i dok je bio u svojoj turskoj domovini. Zahvaljujući brzim i pouzdanim internet vezama koje mts pruža, njihova ljubavna priča nije patila zbog fizičke razdvojenosti, a mts je tu da vam pomogne da je negujete, bez obzira na granice.