Poznate dame kao muze modnih dizajnera na Belgrade Wedding Showu
Posetioce Belgrade Wedding Showa u subotu 8. decembra već od 10 sati, pored brojnih izlagača očekuje bogat program, a jedan od najzanimljivijih segmenata uslediće istoga dana u popodnevnim časovima. Najavljujući brojna prijatna iznenađenja, organizator sajma specijalizovani časopis o venčanjima Reci DA  između ostalog nagovestio je da će prvog sajamskog dana u 16 časova posetioci imati priliku da razgovaraju sa vlasnicima salona venčanica i dizajnerima koji izlažu svoje kreacije, ali i sa njihovim muzama – poznatim damama, ali njihova imena sve do sada nisu bila otkrivena. U samom finišu priprema za beogradski sajam venčanja koji se 8. i 9. decembra održava na novoj lokaciji, u hotelu Hilton, otkriveno je da će među muzama salona venčanica i modnih dizajnera biti popularne voditeljke voditeljke Marija Ergelja, Bojana Ristivojević, Mila Čurčiuć i Jovana Jovanović. Jedna od muza koje će u subotu 8. decembra od 16 časova biti na beogradskom sajmu venčanja je i manekenka Tijana Stojisavljevic, a u istoj ulozi naći će se i uticajna influenserka Mila Vujusić (milas_homemade_ ). Pored popularnih dama koje će posetiti štandove salona venčanica i dizajnera sa kojima sarađuju, u isto vreme u sajamskoj sali dešavaće se i jedinstven modni performans u kome će premijerno biti predstavljene zanimljive kreacije dizajnerke Tijane Todorović. Jedna od učesnica ovog performansa je popularna manekenka Tamara Nikolić.

Već sada je jasno da vlada veliko interesovanje i za besplatne radionice na kojima će oba sajamska dana nove wedding trendove predstavljati profesionalci iz različitih oblasti. I u subotu I u nedelju radionicu će održati poznata šminkerka i influenserka Jovana Arsić, kao i uvažena doktorka Yoanna Batsialou. Pored njih, na svojim radionicama govoriće jedna od najuticajnijih domaćih influenserki Tamara Ćosić (@lepasvakidan), stilistkinja Vanja Pantin zajedno sa influenserkom Mimom Zečević, kao i Stevan Radivojević, omiljeni frizer mnogih dama iz našeg javnog života. Osim njih, na program je i radionica Sandre Drinčić, osnivača istoimenog Feng Shui Institut, čija predavanja uvek izazivaju neverovatno veliku pažnju.

Svi oni koji svoju ljubav nameravaju da krunišu brakom, nikako neće propustiti ovu jedinstvenu priliku da se 8. i 9. decembra od 10 do 20 časova u hotelu Hilton na jednom mestu upoznaju sa trendovima za 2019. godinu kada je reč o ponudama modnih kuća, zlatara, poslastičara, prostora za venčanja, aranžera, dekoratera, cvećara i agencija za planiranje venčanja, ali i da na besplatnim radionicama saznaju sve što ih zanima o nezi, lepoti, šminkanju, frizurama, stajlingu i uređenju životnog prostora u kome će budući mladenci da žive.