Osmi Festival "Dani Anabella venčanica" u  Beogradu održava se od 20. 12. 2015. do 20. 01. 2016. Zivimo u vremenu u kome obrazovanje, brak i porodica kao institucija postepeno gube svoj značaj.U svakodnevnoj komunikaciji sa klijentima, prisutan je  trend da visokoobrazovani, sposobni, energični mladi ljudi posle završetka studija napuštaju našu zemlju. Večina njih zauvek. Mi smi tim profesionalaca, privrednika /14 firmi / koji osmi put za redom uspešno organizuju Festival venčanja ''Dani Anabella venčanice'' u cilju očuvanja tradicije u porodici. Manifestacija se bazira na edukaciji mladih budućih mladenaca uz seminare koji obuhvataju besplatna predavanja i stručne radionice.

Ove godine pod pokroviteljstvom opštine Voždovac kao inovativan i stručan tim imamo ideju da tri najbolja diplomca Univerziteta u Srbiji koji žele da stupe u bračnu zajednicu, nagradimo prestižnim nagradama. Pod sloganom ''Nagrada za uspeh, ljubav i budućnost''  verujemo da ćemo uz Vašu podršku na pravi način obradovati tri najbolja diplomca.

Propozicije za odabir najboljih diplomaca su sledeće:

- Diploma Univerziteta u Srbiji

- Rad  na temu ''Moja buducnost je  u Srbiji''.

- Zakazano venčanje u odabranoj opštini.

Odlukom komisije koja će ocenjivati radove biće selektivno odabrana najbolja tri diplomca.

Prva nagrada  biće besplatna organizacija venčanja. Ona obuhvata: besplatnu venčanicu, burme, bidermajer, cipele,mladenacka torta, fotografisanje I snimanje vencanja, dekoraciju, specijalne efekte, putovanje....

Potrudicemo se da obezbedimo I jos dve novčane nagrade.

Obzirom da zelimo da nagradimo mlade ljude, koji su diplomirali I na Vašem fakultetu, molili bismo Vas da prosledite informacije svojim diplomcima emailom.

Prijave slati do 25.01.2016 godine.

Dodela nagrada je predvidjena za 29.01.2016 god.na modnoj reviji koja će biti odrzana u Svečanoj sali opštine Vozdovac.