U subotu 12. novembra od 11 časova, u gimnastičarskoj sali Sokolskog Doma u Novom Sadu, deca uzrasta od 7 do 15 godina imaće priliku da upoznaju i isprobaju nekoliko cirkuskih disciplina kroz vođene radionice. Otkrivajući tehnike žongliranja, vazdušne i partnerske akrobatike, polaznici će ujedno otkriti i nove granice sopstvenih mogućnosti kroz vežbe i igre koordinacije, orijentacije, balansa, poverenja i mnogo čega drugog. Radionica je BESPLATNA! Prijave na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefon 064 64 55 882. Udruženje Sokolski – kulturni centar „Sokolski dom“ je nevladino i neprofitno udruženje čiji je cilj negovanje i unapređenje kulture i umetnosti u Srbiji. Kao i unapređenje i očuvanje kulturne baštine, podrška osobama sa invaliditetom i poteškoćama u razvoju kroz kulturno-umetničke aktivnosti, projekte i programe. Jedna od misija nam je i promovisanje zaštite životne sredine, a kroz svoje aktivnosti redovno se podiže svest stanovništva o važnosti ekologije i njenom značaju.

Prepoznatljivo istorijsko zdanje gde su smešteni u ulici Ignjata Pavlasa je zasigurno srce Sokolskog-kulturnog centra, ali i centar realizacije svih aktivnosti i budućih i trenutnih projekata. Sam prostor i njegovi potencijali bili su dovoljan podstrek za sve da prvobitnu viziju nastanka oplemene i doprinesu poboljšanju i kvalitetu kulturnih dešavanja u Novom Sadu.

Sa ovom idejom stvorila se i potreba za saradnjom sa drugim institucijama koje imaju istu ili sličnu viziju i želju, a to je napredak svih društvenih segmenata.

U organizaciji Sokolskog Kulturnog Centra i Cirkusfere.
Projekat je podržan od strane Gradske Uprave za Kulturu Grada Novog Sada.