Poslednji vikend najneobičnije godine, 26. i 27.12. 2020. u terminima od 11-16 časova, Muzej Iluzija je za najmlađe posetioce i njihove roditelje pripremio praznična iznenađenja u  čarobnom carstvu zabave i nauke. U susret Novoj godini, Deda Mraz Iluzija u Nušićevoj 11,  darivaće paketiće sponzora-Chipsy Way-a,  Bambija  kao i Link group-e.  Kako je ovo ipak Deda Mraz iluzija, svemogući dedica će uz ove paketiće deliti i darove roditelja kojе su oni unapred pripremili za svoje najvoljenije mališane. Deda Mrazu Iluzija će se pridružiti i božićne dobre vile koje će pomoći najmlađima prilikom obilaska muzeja kako bi svaki od njih poneo sa sobom jedinstven doživljaj, osmeh i poklon.

Na kraju ove nesvakidašnje avanture, svi koji budu želeli, moći će da ovekoveče druženje sa Deda Mrazom i da na svoje police postave uramljene fotografije iz mesta gde nemoguće postaje moguće!

Muzej Iluzija je otvoren svaki danom od 9-21h. Nošenje maski je obavezno tokom čitave posete, a zaštitne mere će biti pojačane.