Pozorisna ulaznica kao novogodisnji poklon Bitef teatra deci
Obavestavamo vas da ce se u Bitef teatru, 28.12.2013. u 12h odigrati plesna predstava SAN ZUTE CARAPE, za decu od 2 do 6 godina, gde ce roditelji, bake,deke doneti svojim malisanima novogodisnje paketice koje ce nakon predstave deliti Deda Mraz, sa kojim ce se deca fotografisati i zabavljati na sceni Bitef teatra pod novogodisnjom jelkom.

Dalija Aćin Thelander je autorka i koreografkinja nagradjivanih i rado gledanih predstava za decu i bebe Knjiga Lutanja i Neke Vrlo Važne stvari. San žute čarape je njena nova savremena plesna predstava namenjena uzrastu od 3 do 6 godina. Ova predstava priča priču o jednoj žutoj čarapi koja sanja da bude samostalna. U njenom neobičnom snu ona i njeni drugari i drugarice čarape su te koji odredjuju kuda noge idu, i njih telo sledi a ne oni telo. Specifične vizuelne postavke, neobičan ples, uzbudljivo preplitanje narativa i apstrakcije sačinjavaju nesvakidašnji i podsticajan doživljaj za najmladje.

Koncept, koreografija i scena: Dalija Aćin Thelander
Muzika: Anja Dorđević
Astistent: Ana Ignjatović Zagorac
Dramturška podrška: Maja Pelević
Izvodnjenje: Bitef Dance Company: Milica Pisić, Nevena Jovanović, Miloš Isailović

Cena karte za odrasle osobe iznosi 500 dinara, a deca svoju kartu dobijaju od Bitef teatra kao novogodisnji poklon.

Broj mesta je ogranicen.

Karte se mogu rezervisati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj telefona 069/899-24-01, od 10 do 14h ili od 18 do 20h.