Eudven dečiji mjuzikl festival – 8 dečijih mjuzikl predstava u dva dana
Prvi Dečiji mjuzikl festival na našim prostorima na kom glume deca, održaće se  1. i 2. juna u Centru za obrazovanje i kulturu Božidarac u Beogradu.

U okviru dva dana festivala, roditelji će sa svojom decom imati priliku da gledaju čak 8 dečijih mjuzikl predstava u kojima glume deca između 3 i 10 godina. Sve predstave su inspirisane kulturama zemalja širom sveta, pa će tako tokom predstava mališani putovati od Italije, preko Španije, Francuske, Engleske sve do Amerike, Njujorka, i to gde tačno? Ni manje ni više nego na Brodvejsku pozorišnu scenu na čijim je daskama mjuzikl počeo da živi.

Predstave će izvoditi đaci škole mjuzikla Eudven, uzrasta od 3 – 10 godina, koji već mesecima vredno rade na pripremi glumačkih odlomaka, plesnih koreografija i mnogobrojnih pesama, a koje ćete uskoro imati priliku i vi sami da vidite i čujete.

Organizator Festivala i direktor škole mjuzikla Eudven, Lidija Vuletić, ističe da je njen cilj da oživi mjuzikl kao pozorišni žanr u regionu, kao i da je ideja samog Festivala da omogući deci i roditeljima da zajedno  uživaju i da se zabave uz kvalitetan sadržaj koji podstiče razvoj dece i njihovo odrastanje uz prave vrednosti.

PROGRAM EUDVEN DEČIJEG MJUZIKL FESTIVALA

DAN 1 -  1. jun

12:30h       Predstava: Alisa i štrumfovi u čarobnoj šumi
14:00h       Predstava: Vile u potrazi za svetom
15:30h       Predstava: Životinjice otkrivaju svet ljudi
17:00h       Predstava: Gusarsko blago

DAN 2 – 2. jun

12:30h       Predstava: Čarobnjačka škola
14:00h       Predstava: Vile u potrazi za svetom
15:30h       Predstava: Životinjice otkrivaju svet ljudi
17:00h       Predstava: Gusarsko blago

Kompanije koje su prepoznale vrednost ovog Festivala i odlučile da pruže podršku u realizaciji u vidu sponzorstva su kompanija DexyCo i kompanija Nestle.

Za više informacija, posetite zvaničan sajt festivala ovde