Džumandži: Sledeći nivo! Predstavljamo prvi trejler!

Sve što ste znali o najpoznatijoj igri na svetu promeniće u decembru, kad nas Džumandži odvede na sledeći nivo! Držite se čvrsto jer ovoga puta Džumandži ne oprašta. O čemu se tačno radi i kakva nas nova Džumandži uzbuđenja očekuju ove godine pogledajte u prvom trejleru filma! Prošlo je neko vreme otkad su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. S obzirom da ih je tada igra doslovno usisala i da su u telima svojih avatara morali da završe igru i prežive sve izazove izbegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali da igru završe i zakopaju je u prošlosti. Međutim, da li su u tome uspeli?
 
Kada jedan od glavnih junaka ponovo „završi“ u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promenila, kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili, a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspeli da uspešno završe igru, da li će i ovoga puta biti tako?
 
I u ovom Džumandžiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena poput Dvejna Džonsona, Džeka Bleka, Kevina Harta, Karen Džilijan i Nika Džonasa, dok od novih glumaca svakako treba spomenuti Deni Devita i Denija Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, takođe podižu na sledeći nivo.
 
Sa najposebnijom igrom na svetu prvi put susreli smo se davne 1995. godine kada je nezaboravni Robin Vilijams izašao iz igre. Pre dve godine situacija je bila potpuno obrnuta tako što su igrači bili ti koji su ušli u igru i u telima svojih avatara se sukobljavali sa glavnim negativcima i jedva izvukli živu glavu. „Džumandži: Sledeći nivo“ direktan je nastavak ova dva filma, ali i potpuni preokret svega onoga što smo znali o igri.
 
Film „Džumandži: Sledeći nivo“ 2017. godine je oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama u Srbiji i svetu.

Najnoviji nastavak vodi nas krajem godine na sledeći nivo zabave i avanture!
 
Pogledajte trejler: ovde