Besplatna kreativna radionica za najmlađe u Immo Outlet Centru
U susret praznicima, Immo Outlet Centar je za sve mališane i njihove roditelje priredio besplatnu interaktivnu radionicu Napravimmo bajku. Uz pomoć pripovedača i animatora, veliki broj mališana uživao je u otkrivanju čarobnog sveta bajki, ali i u kreiranju sopstvene bajke.

Tokom dvodnevnog druženja, u Immo Outlet Centru ponovo je oživela lepa i pomalo zaboravljena tradicija pripovedanja bajki i druženja uz razgovor. Okupljeni mališani su dobili priliku i da sami nacrtaju svoju bajku,tako što su prizore iz bajke o Kraljevstvu poklona koju su slušali preneli na papir. Tako su na kraju kreativne radionice svi učesnici dobili i divno ilustrovanu, ukoričenu bajku koju su sami kreirali.

Organizacijom ovakvog druženja Immo Outlet Centar je nastojao da u duhu praznika koji se bliže, podseti roditelje i decu na važnost pripovedanja i čitanja za razvoj i odrastanje najmlađih. Bajke su nezaobilazni deo odrastanja zahvaljujući kojima se deca zabavljaju, razvijaju maštu, usvajaju vrednosti i stiču nova znanja. RadionicaNapravimmo bajku je imala za cilj upravo da se deca podstaknu na razmišljanje i komunikaciju i da na kvalitetan način provedu vreme bez kompjutera i video igrica.

Kreativna radionica za mališane prva je u nizu prazničnih aktivnosti koje se tokom četiri vikenda organizuju u Immo Outlet Centru. Svakog vikenda sve do 11. januara, posetioce očekuje najbolja novogodišnja zabava, a najmlađe posetioce druženje sa Deda Mrazom, pozorišne predstave, kreativne radionice i brojna druga iznenađenja.

Nova godina je tamo gde su pokloni – a Immo Outlet Centar će se pobrinuti da ona stigne do svih.