Udruženje građana NEOS Vas, uz podršku Unije studenata sa hendikepom , vas poziva da se prijavite i uzmete učešće u realizaciji projekta „Zdrave navike za zdrav duh“. Projekat je finansiran od strane Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima Grada Beograda, a cilj projekta je da se kroz sportske discipline upoznamo, družimo i zabavimo.

Sportske discipline u kojima ćemo se nadmetati su prilagođene svim tipovima hendikepa. Pozivamo članove vaše organizacije – osobe sa hendikepom i roditelje osoba sa hendikepom, poznanike, prijatelje da se sprotski nadmećemo i družimo. Raduje nas što će vremenski uslovi biti dobri, kako bismo se okupili u što većem broju.

Takmičarske discipline u kojima će se učesnici nadmetati su: igra asocijacije /pantomime; limbo ples; navlačenje konopca; vožnja „ljudskih kolica“; prebacivanje hulahopa (obruča); „brze ruke“, pikado, „prenesi čašu“ i mnoge druge.

PRIJAVNI FORMULAR

Formular služi za uvid u interesovanja, sposobnosti I veštine zainteresovanih za učešće na projektu “Zdrave navike za zdrav duh”.

Osnovni  podaci:

Ime I prezime:    
Kontakt:    e-mail:
Mob.telefon:
Udruženje:    

Takmičarske discipline:

Molimo Vas da od navedenih disciplina izaberete one u kojima želite da učestvujete. Ukoliko je potrebno, imaćete pomoć volontera prilikom izvođenja disciplina. Discipline birate tako što boldujete one u kojima želite da učestvujete

1. Limbo ples - muzička igra sa provlačenjem ispod graničnika na određenoj visini
  
2. Igra asocijacija/pantomime

3. Navlačenje konopca - dve ekipe se nadmeću u navlačenju konopca

3. Prebacivanje hulahopa (obruča) – timovi, držeći se za ruke pokušavaju da u vremenskom interval prebace obruč na sledećeg igrača

4. Vožnja ljudskih kolica – jedan takmičar hoda na rukama, dok drugi drži noge i “upravlja”

5. “Brze ruke” – prebacivanje čaše sa dna na vrh dok se ne završi krug

6. Pikado

7. “Prenesi čašu” – prenošenje pune čaše od starta do cilja

8. Tačka A, tačka B – doći do cilja, između čunjeva, u što kraćem vremenskom interval

9. Viseća kugla


Popunjen prijavni formular pošaljite na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Rok za prijavu je do 10.10.2015. u 17:00h.