Trka s bojama Color RUNNING
Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se drugu godinu za redom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila. Na Savskoj promenadi 8. Oktobra u 12:00 sati započeće trku najbrže prijavljenih 500 trkača u čistoj color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru zasipati najveselijim bojama tako da će trku od 5 kilometara završiti obojeni od glave do pete.
 
Pripremili smo i brojna iznenađenja za najmađe!

Mnoštvo zabavnih aktivnosti za decu pripremili su organizatori i partneri dečjeg izdanja trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila. Dečji program sa zagrevanjem 8. oktobra počinje u 9:30h dok trka za 200 najbrže prijavljenih mališana (od 6 do 10 godina) počinje u 10 časova. Svaki mali trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje je pripremila kompanija Tikkurila zlatni sponzor trke, kao i prijatelj trke komapanija Nike i dr. Požurite i prijavite svoje dete jer je broj mesta ograničen!
 
Ove godine očekujte još više boja i još luđu zabavu!

Trka s bojama color RUNNING inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Boje koje koristimo su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta, uspešno ćete završiti trku. Za najluđi color party u gradu pobrinuće se poznati srpski DJ koji će biti zadužen za dobru atmosferu.

Kompanija Nike pripremila je robne nagrade za najbrže u muškoj, ženskoj i dečjoj kategoriji. Osim Nike robnih nagrada i nagrada koje je pripremila kompanija Tikkurila, zlatni sponsor ovogodišnje trke s bojama, tu je i kompanija GARMIN koja će nagraditi najbrži takmičare u muškoj i ženskoj kategoriji sa Garmin Forerunner 15 GPS satom za trčanje. Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, partner ovogodišnje trke, pobrinuo za zagrevanje i aktivnosti pred početak trke a kompanija Nissan će predstaviti svoj novi, posebno dizajnirani model Juke-a i organizovati nekoliko atraktivnih dešavanja.
 
U ponedeljak 12. septembra počelo je prijavljivanje za učešće u trci po povlašćenim cenama a trajaće do kraja septembra. Visina kotizacije iznosi 800 dinara za uplate do 30. septembra i 1000 dinara za uplate do 7. oktobra. Visina kotizacije za Color RUNNING dečiju trku iznosi 500 dinara za uplate do 7. oktobra. Uplata kotizacija za trku se vrši putem računa RUNNING-a kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26 Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd Naznaka: Kotizacija za učešće na trci/dečijoj trci color RUNNING za IME PREZIME.

Brojevi i startni paketi će se preuzimati u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije (Bulevar Zorana Đinđića 123đ lokal br.3) u petak 7. oktobra od 9 do 18 časova. Prijave na dan trke neće biti moguće.

U trci s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena!

Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera koji će, pre svega, učesnike posipati bojama na svakom pređenom kilometru ali i deliti medalje svima onima koji budu protrčali kroz ciljnu kapiju i tako uspešno pretrčali najsrećnijih pet kilometara na svetu. Ukoliko želite da budete deo organizacije trke s bojama pošaljite nam svoje podatke do 5. oktobra na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Organizator trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila je atletski klub RUNNING. Partneri trke su Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i kompanija Nissan. Manifestaciju su pomogli prijatelji trke: Nikon, Belgrade Waterfront, Nike, Esensa i dr.